Recension - Caia Cosmetics mascaror


I torsdags testade jag äntligen mina mascaror från Caia (bara ca 2 veckor efter jag fått hem dom 😝). Så här kommer the full review.


Natural

Här är jag helt utan nånting på ögonfransarna. Som ni kan se så syns mina fransar knappt, dom är väldigt ljusa. Jag har böjt dom iallafall för det är något jag alltid måste göra innan jag tar på nån mascara eftersom jag har väldigt raka och ganska korta fransar.


Maybelline

Här har jag min vanliga mascara som jag är väldigt nöjd med, jag har använt den i flera år. Det är Maybellines Colossal Volum' Express och den är vattenfast. Och anledningen till att jag alltid har vattenfast mascara är för att den är torrare än andra mascaror och tynger inte ner mina fransar som andra mascaror gör. För även om jag har böjt mina fransar och tar på en mascara som inte är vattenfast så har mina fransar hunnit bli lika raka som dom var innan efter bara en minut, och det är ju inte så kul!


Vanz va va volume

Nu är det tyvärr inte så bra fokus på den här bilden men här har jag iallafall Vanz va va volume på mig. Jag gillade verkligen att applicera denna för den känns inte ens. Men jag tycker där var lite för mycket mascara på borsten så mina fransar klumpades lite, och de tyngdes ner en del. Jag fick ta en franskam för att försöka separera fransarna iallafall lite. Jag lät sen den här torka innan jag applicerade Bibbz boom boom lashes.


Vanz  va va volume + Bibbz boom boom lashes (dag 1)

Eftersom mascarorna ska funka bra ihop så har jag då både Vanz va va volume och Bibbz boom boom lashes på mina fransar här. Jag tycker fransarna blev bättre efter att jag fått på Bibbz boom boom lashes. Jag behövde inte hålla på så länge för att bygga på mina fransar, med varken Vanz eller Bibbz, som jag får göra med min Maybelline. Men jag tycker ändå att resultatet blev lite klumpigt.


Vanz va va volume + Bibbz boom boom lashes (dag 2)

Jag testade såklart även mascarorna igår så jag slänger in en bild på hur det såg ut då. Jag fick använda en franskam igen efter Vanz va va volume innan jag tog på Bibbz boom boom lashes, och det är nog något jag får fortsätta med om jag ska bli nöjd. Men jag tycker att resultatet blev väldigt bra igår! Vad tycker ni?


Min Maybelline mascara brukar tyvärr smula lite så efter ett tag har jag små svarta prickar under ögonen, och ibland är jag även svart ovanför ögonlocken där fransarna har stött emot. Men jag tycker faktiskt inte att mascarorna från Caia smular så lätt. Nån liten prick har jag fått men det är ganska oundvikligt på ögon som mina tror jag.

Och även om de här mascarorna inte är vattenfasta så sitter de nog ändå väldigt bra för jag har svårare att få bort dom från mina fransar än min vattenfasta mascara. Nu använder jag visserligen rapsolja för att ta bort min mascara så det går kanske lättare med en vanlig remover. Men det är ju bra att de sitter tycker jag! Det är så störigt när man har en icke vattenfast mascara på sig och skrattar så man gråter, och sen är mascaran nästan helt borta.

Jag är nöjd efter att ha testat mina två gånger. Hade mascarorna, eller iallafall Vanz va va volume, varit lite torrare så hade dom nog varit perfekta för mig! Jag tänkte testa bara Bibbz boom boom lashes också nån dag så jag uppdaterar er efter det också!

Har nån av er testat mascarorna, och vad tycker ni i så fall?


#bestofnouw


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Ulvelotta
Ulvelotta,
Vilken skillnad!
nouw.com/ulvelotta
tessbjork
tessbjork,
Ja det blev det verkligen 😊
nouw.com/tessbjork
alvaalinnea
alvaalinnea,
men wow!!! värt att köpa låter o ser det ut som🙌🏼✨
nouw.com/alvaalinnea
tessbjork
tessbjork,
Ja det tycker jag 😊
nouw.com/tessbjork
juliahjelm
juliahjelm,
Åh tack för denna jämförelse, behövdes!! Är lite sugen på Caia☺️
nouw.com/juliahjelm
tessbjork
tessbjork,
Va kul, då får du testa när de får in dom igen 😊
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
ÄNTLIGEN!!! TACK snälla för ett fantastiskt inlägg! Så himla bra s´gjort verkligen! KRAM FINA <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Tack så mycket 😊
nouw.com/tessbjork
amandalarssons
amandalarssons,
Vad roligt att läsa, så bra jämförelser! 😃 är dessutom på jakt efter en ny mascara!
nouw.com/amandalarssons
tessbjork
tessbjork,
Va kul, tack! 😊
nouw.com/tessbjork
celinelundqvists
celinelundqvists,
Så otroligt bra recension! Mycket mer hjälpsam än när folk bara skriver "de var superbra 5/5" tack för det!
nouw.com/celinelundqvists
tessbjork
tessbjork,
Tack så mycket! 😊
nouw.com/tessbjork
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Dom där är såååå bra =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
tessbjork
tessbjork,
Ja det var dom 😊
nouw.com/tessbjork