Regnbågscafé ❤️

  Igår var jag, min häst och fårhästen på regnbågscafé på Kjugekull. Ett samarrangemang mellan Språkbroar, RFSL, Kristianstad Pride och Café Kjugekull, som handlade om flyktingar inom HBTQ. Och här är programmet för igår:
  Tyvärr missade vi de första 40min för vi kunde inte komma innan. Men det var intressant lyssning och det är helt sjukt att det ska behöva va såhär för folk inom HBTQ år 2016! Kanelbullarna med surdeg var jättegoda, även morotskakan med regnbågens färger och teet
  Efter regnbågscaféet åkte vi in till stan och åt middag på Le Croissant. Fårhästen tog en grillad macka, och jag o hästen åt pasta med grillad kyckling.
  Det var gott, men kycklingen hade lite konstig konsistens. Det fanns lixom inget tuggmotstånd. Jag äter hellre lite torrare kyckling än väldigt "moist" kyckling Sen bestämde vi att vi skulle till kusinhästen, hennes svarta hingst och grisbarnet i Vinslöv. Så vi stack hemom och bytte kläder sen vidare till Vinslöv. Där tittade vi på "Så mycket bättre" och satt och tramsade. Jag, fårhästen och hingsten drack oss lite tipsy på vin.

  Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

  Gillar

  Kommentarer