Restips - Korfu, Grekland

Jag har varit på en del ställen i Grekland. Aldrig på fastlandet, men på en del öar. Och jag älskar det! Det är alltid fint, var man än är.


2010 var jag med min syster och kusin på Korfu en vecka i Augusti.

Hotellet verkar inte finnas längre, så jag kan inte länka det. Men det var helt ok. Vi brukar inte vara så kräsna av oss. Så länge allt funkar som det ska och där inte är äckligt så funkar det bra 😊

Vi bodde i Gouvia. Ett ganska litet ställe, eller iaf verkade det så, jag vet inte om vi ens utforskade allt. Vi var konstigt nog inte ens i hamnen 😂

Men det fanns många restauranger och en del barer där. Vår favorit hette Whispers. Det var ganska tomt där varje kväll, men vi fick alltid välja musiken. Det var nästan alltid bara vi som dansade 😄 Det var också rolig och trevlig personal där.

Vi hade även tänkt prova på utelivet i Korfu stad en dag också. Det visade sig att de hade stängt just den dagen, vi hade ju åkt med taxin hela vägen dit 😂 Så vi var faktiskt aldrig ute där.Stranden var inte jättefin. Det var mycket småsten där. Vi vill helst ha sandstrand, men vi trivdes ändå på vår lilla strand. Där fanns en del ankor och svanar och de var roliga att titta på 😊Vi hyrde cyklar. Kommer inte ihåg om det var en eller 2 dagar, men vi cyklade iaf över till andra sidan ön för att kolla in stranden i Glyfada. Det var ganska jobbigt, mycket backar 😄 Men det var helt klart värt det! Jättefint på vägen dit och underbart när vi kom fram! 😍Åka båt är nästan ett måste på varje resa, så en dag under veckan var vi på en båttur som gick till naturområdet Kalamas på fastlandet med ett eller två badstopp. Där var även 2 andra båtar med en massa engelsmän som lagt till på stället så det var livat! 😄 Vår skandinaviska båt var väldigt stillsam med grekisk musik, medans engelsmännens båtar var riktiga partybåtar med helt annan musik. Vi var lite avis på dem faktiskt 😂 På stranden bjöds det på BBQ, och vi solade och badade några timmar.


Vem älskar inte sånt vatten? 😍 👆

Det var en bra resa!


Vill du läsa en rolig och knäpp historia från denna resan kan du klicka HÄR 😁

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer