Review: Swiss Clinic Face Perfecting Dry Mask


För ett antal veckor sen fick jag chansen att testa Swiss clinics face perfecting dry mask genom buzzador för halva priset. Nu tänkte jag äntligen göra en liten recension.

Jag testade 3 masker som jag använde 3 ggr vardera. För bästa resultat ska man använda dem 9 dagar i rad och det gjorde jag.


Text tagen från swissclinic.se:

Dry Mask-teknologin har en innovativ metod för att distribuera aktiva ingredienser till huden, kallad Wearable Skincare Technology (WST) och som innebär att ingredienserna är inbäddade i textil. Tack vare biomimetiska lipidkomponenter anpassar sig WST smidigt till hudens konturer. Vid kontakt med huden börjar materialet omgående frigöra de aktiva ingredienserna och överföra dem, och vektorerna penetrerar successivt hudens olika lager. Dry Mask anpassar sig till olika hudtyper och är därför effektiv för både normal, känslig och torr hud.

De aktiva ingredienserna Brestine, TEGO Pep4-Even, Gratuline, Volumform och Canadian Willowherb har tillsammans en mängd vårdande och hudföryngrande egenskaper

👉 Stramar åt huden

👉 Slätar ut rynkor

👉 Ökar kollagenproduktion

👉 Jämnar ut hudtonen och reducerar åldersfläckar

👉 Förbättrar hudens elasticitet

👉 Återfuktar och ger näring åt huden


Jag tycker för det första att det är jättebra att det är torr mask. Man slipper kladd och att tvätta av allt efter användning. Den är skön att ha på sig och luktar som en blandning mellan liniment och lavendel (?).

De första 2-3 dagarna tyckte jag inte att jag märkte någon skillnad efteråt, men de andra dagarna så var huden väldigt len efteråt. Dock så var jag torr i huden igen dagen efter. Men jag var väldigt torr i huden innan jag började använda maskerna. Hade jag inte varit det så hade det kanske blivit bättre resultat.

Jag tycker att min hudton jämnades ut, men jag fick en rödare ton som jag inte riktigt gillade 😝

Rynkor märkte jag ingen skillnad på. Jag har ju inte direkt några rynkor i ansiktet mer än runt ögonen, och där tror jag inte att masken kommer åt. Det är möjligt att det märks skillnad om man har mycket rynkor på andra ställen i ansiktet.

Jag tyckte inte att min hud blev så mycket bättre under de 9 dagarna som jag använde maskerna. Men några dagar efter jag slutat med dem så märkte jag helt plötsligt skillnad. Jag tyckte faktiskt att min hud hade mer lyster än den haft innan, och det har hållit i sig ganska bra faktiskt!

Det fanns både bra och dåliga saker med masken, den får 3/5 av mig 😊


#swissdrymaskbuzz #swissclinic #buzzador

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

minframtid
minframtid,
tack för recensionen!
nouw.com/minframtid
Idawaistedt
Idawaistedt,
Den kanske man borde testa !
nouw.com/idawaistedt
tessbjork
tessbjork,
Ja den var bra 😊 Men den hade nog varit ännu bättre om jag inte varit så torr i ansiktet som jag var då 😊
nouw.com/tessbjork