Rix fm festival och Bånken

I fredags var det alltså Rix fm festival här i K-town. Fårhästen hämtade upp mig och hästen efter hon slutat jobba. Först skulle hon inom systemet, sen åkte vi hem till henne.
Vi korkade upp direkt när vi kom dit. Fårhästen drack vin och jag och hästen drack vodkashots. Efter en shot blev vi fulla så fick vi fick avvakta med nästa. Vi hade bara ätit frukost. Sen drack vi 2-3 shots till innan vi lämnade lägenheten på söder.

Vi hade med oss lite vin till Rix fm och hann se Robin Bengtsson, Peg Parnevik och Albin&Mattias innan det var slut.

Då gick vi till Subway och åt varsen halv tunamacka och drack cola. Och åt en kaka. Fårhästen ville inte ha sin dock.

Efter det gick vi en runda på stan och kissade på La Cucina. Sen bestämdes det att vi skulle till Bånken. Jag, som bara hade mascara och ögonbryn på mig och var klädd som en luffare i mina trikåtights, trikåtröja och sweatshirtväst, var inte så taggad på att gå in där, men det var bara att gilla läget!

När vi skulle hänga in våra jackor och väskor på Bånken så stod det 2 killar bakom oss. Den ena var lång, snygg och välbyggd. Jag paxade honom i mitt huvud men när vi gick därifrån så sa hästen; "Han är min!" Vi diskuterade en stund om vem som skulle få honom men kom fram till att låta han själv bestämma vem han ville ha. Det gjorde han aldrig....

Där var inte så mycket folk när vi kom in så vi satte oss i ett bås. Jag och hästen drack varsen strawberry daiquiri och när dom var slut drack vi en orgasm.

Sen kom det några killar och satte sig hos oss. Den ena föll för fårhästen och efter en stund dansade dom

Medans jag tittade på när dom andra dansade så kom det fram en kille. Han hade jobbat en sommar på min avdelning på Scan för längesen. Vi pratade en stund sen sa han att han var tvungen att erkänna en sak. Tydligen hade han haft en crush på mig då för längesen, för jag var så snäll och trevlig sa han. Det har jag väldigt svårt att tro att jag var

För det första så var jag aldrig snäll mot sommarjobbare, jag höll mig helst borta från dom Och för det andra så var jag inte så trevlig heller. Alla sa alltid att jag såg så sur/arg ut, vilket jag ofta var också. Jag är ju tiger Men det är ju bra att iaf NÅN hade uppfattningen om att jag var trevlig.

Sen gick killen, så jag och hästen började också dansa. Då hade det kommit fler folk. Vi, som inte är så långa, hade sneakers på oss och alla andra kändes väääldigt långa, t.o.m tjejerna! Alla som var där just den dagen måste varit ovanligt långa. Det brukar vara tvärtom, har man höga skor på sig så är alla extremt korta och man känner sig som en jätte. Varför är inte dom långa personerna alltid ute när vi är ute?

Vi dansade och dansade, och vi har aldrig varit med om att ha så många killar runt oss! Det var en mycket märklig kväll. Stod man på ett håll så kom en kille fram, vände man sig sen om så kom en annan, och så fortsatte det kvällen igenom. Fårhästen lämnade lite tidigare än oss och vi andra fortsatte dansa. Det var precis vad vi behövde! Det var jättelängesen vi var ute och dansade till bra musik.

Dom långa personerna märkte ibland inte att vi korta var i närheten så vi blev runtknuffade och trampade på. Ett tag flög hästen runt som en vante.

Killarna fortsatte dansa runt oss och vid ett tillfälle hade jag två stycken som drog mig i varsen arm. Sånt har man bara varit med om utomlands. Det verkade som att min outfit gick hem ändå..?

Det var varmt och klibbigt så vi försökte förflytta oss så att vi hamnade under någon av fläktarna, men dom långa personerna lyckades nästan alltid knuffa bort oss.

Sen kom det några lite kortare killar o dansade runt oss. Vi visade vårt förakt mot dom och det tyckte en annan kille lite längre bort var jättekul. Då kom han själv fram! Men vi ville inte dansa med honom heller. Han tog det med ro och skrattade.

När vi (jag) inte klarade av värmen längre så valde vi att sticka och gå och äta igen. Vi gick till våra bästisar på Kebabmaster. Där är dom alltid trevliga! Vi åt falafeltallrik med vitlökssås. Sen åkte vi hem!

Det var den märkligaste kvällen på väääldigt länge. Kanske för att vi var på 18+?

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Johanna
,
Ha ha inte lätt att vara poppis! Bara tacka och köra på...