Roadtrip och 19 grader


Hej på er!

Hur mår ni denna torsdag? Bra hoppas jag!

Idag gick jag upp tidigt för att åka på en liten roadtrip. Jag och mamma skulle lämna av Ellen på Sturup. Hon flög till Gdansk i morse för en weekend där. Jag hade tyvärr inte råd att följa med denna gången så hon åker själv. Mamma hade med sig mackor till mig och Ellen eftersom vi inte ätit nån frukost :)

När vi var i Kristianstad igen så stack vi inom Willys och handlade. En stund efter jag kommit hem så tog jag på mig bikinin och gick ut på balkongen, så här ligger jag nu och myser med Boobie. Vi har 19 grader idag och det är så skönt! Det blåser en del, men inte in hit som tur är!


Jag har verkligen känt av allt pollen de senaste dagarna. Mina ögon är nästan igenväxta på morgonen när jag vaknar, dom rinner och dom kliar. Och näsan rinner också och kliar. Det börjar nog bli dags att ta dom där allergitabletterna som jag köpte för ett par månader sen!

Nu ska jag njuta här ett tag till sen ska jag gå in och leta lite jobb tänkte jag. Får nog äta nånting också. Ikväll skulle jag vilja se en film. Nån som har tips på en bra film?


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

fanip
fanip,
Åh så kul med roadtrip och härligt med 19 grader, är det här också idag, älskart! 😃
nouw.com/fanip
tessbjork
tessbjork,
Ja underbart med lite värme! 😊
nouw.com/tessbjork