Rolig/knasig/pinsam historia del 3

Jag sa att jag skulle lägga upp de här historierna på onsdagar och fredagar men jag har ingen fantasi till annat här i min sjukstuga, så jag kör en historia idag också!

Året var 2002. Jag var 17 år och skulle till Neapel med min häst. Vi skulle hälsa på några italienska killar som hon träffat på en annan resa.
Bild lånad från Adobe Stock.

Vi åkte i December under mitt jullov och stannade i 11 dagar. Den ena av hästens kompisar hade fixat boende till oss och vi bodde på ett hotell lite utanför Neapel.

Resan bestod av barbesök, klubb besök, nyårsfirande, lite weedrökande för italienarna, en tripp till Positano, galna bilfärder, shopping, besök hos deras föräldrar, besök i den ena kompisens affär, och lite sightseeing i Rom när vi fick stanna en extra dag eftersom vi inte hann till incheckningen i tid för att vårt tåg från Neapel var försenat

Under den här resan var varken jag eller min häst oss själva. Jag vet inte riktigt varför, men italienarna måste undrat vad det var för fel på oss Vi åt i princip aldrig något när vi var med dom. Vi var ofta på restauranger och på en pub där det var tänkt att vi skulle äta. Vi beställde mat men åt knappt något. Vi var väldigt obekväma med allt. Lite också för att den ena killen hela tiden fick för sig att han skulle betala för oss.

Men däremot så åt vi när vi var själva De erbjöd inte frukost på hotellet, och vi hade inget kylskåp på vårt rum. Lite längre ner på gatan fanns en liten affär där vi köpte bröd och philadelphiaost. Tror vi köpte godis också. När vi sen var på vårt rum så doppade vi brödet i osten och åt det Eftersom vi inte hade något kylskåp så fick osten stå utanför fönstret. Det var ganska varmt ute. Runt 15 grader, men den där osten klarade sig ändå

Det var vad vi åt till frukost, och ibland på kvällen när vi inte ätit så mycket med italienarna under dagen

Tyvärr har jag inte en enda bild att bjuda på från den här resan.

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer