Rolig/knasig/pinsam historia från en resa del 11

Här kommer fortsättningen på del 10. Vi hade alltså tagit en utflykt till ekoparken Ojos Indigenas och var på väg från de fina lagunerna till det ännu finare havet.

Joseph, vår guide, fortsatte skrika "se upp" och "akta" när faror närmade sig. Han fortsatte också kalla oss prinsessor och ville gärna ha en fest med oss. Vi försökte ignorera vad han sa och sen var det som att han glömt det igen 😊 När vi gått ett tag kom vi fram till den jättefina stranden och det underbara havet! Runtomkring var det väldigt stora, och förmodligen väldigt dyra hus.

Medan Joseph pratade med nån slags vaktmästare slängde vi oss i vattnet. Det var ganska kallt och efter en stund drev det in en del sjögräs, men det sket vi i. Vi hade en photoshoot i vattnet bakom några träd som växte där, så att Joseph och vaktisen inte skulle se oss.

När vi satt där i det grunda vattnet och började röra runt i sanden såg någon av oss en fisk i vattnet, men den rörde inte på sig. Den verkade död. När vi tog en närmre titt på fisken så såg det ut som en haj. Vi blev lite tveksamma allihop. "Kan en haj vara så liten även om det är en bebis?" "Eller är det en annan fisk?" "Det är kanske en haj ändå". Till slut bestämde vi oss för att ta upp den så vi kunde undersöka den ordentligt.

Jag skulle göra det, men vill inte röra vid den så jag grävde ner händerna under den för att få med sand. Men jag kunde ändå känna den vid ett tillfälle och tyckte det var äckligt så jag släppte den. Då fick hästen rycka in och plocka upp den. Det var ingen haj. Det var inte ens en fisk. Eller jo, det var en haj men den var gjord av gummi, en leksak med andra ord HAHAHA! Hur tröga får man va? HAHA 😭

När vi lekt klart med hajen skrek Joseph att det var dags att gå tillbaka. Sen började han prata om att kusin kanin var drottningen av oss 3 och vi andra var prinsessor. Hon var Silvia och vi andra Victoria och Madeleine 😝

Han ville att vi skulle hålla kontakten med varandra och ville ha våra facebook och email adresser och pratade igen om att han ville festa med oss och med Junior som sålde utflykten till oss. Vi var tyvärr inte så intresserade av det så vi sa att han skulle skriva upp sin facebook och email istället, så kunde vi höra av oss till honom. Men det gjorde vi aldrig.

På vägen tillbaka sa Joseph att kanin var han drottning men han skulle kunna tänka sig att gifta sig med oss alla och flytta till Sverige. Vem som helst gick bra 😭

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

ullie,
hua hade nog me trott det va en fisk.. vilka fina bilder Ha enfin torsdag
weberskold.blogg.se
tessbjork
tessbjork,
Tack! Detsamma
nouw.com/tessbjork