Rolig/knasig/pinsam historia från en resa del 13

Året var 2015. Jag var på Fuerteventura (nudistön) med min häst i 7 veckor. Vi hyrde bil och körde runt hela ön och kollade in guldkornen, gick upp för öns högsta berg, solade och badade, såg delfiner, festade och dansade.


En dag åkte vi till El Cotillo. Ett jättefint ställe med laguner och höga klippor. Vi var först vid lagunerna och lade oss bland nudisterna för att sola lite. Det var för kallt i vattnet för att bada. Flugorna där var extremt jobbiga så till slut kunde vi inte inte ligga kvar där.


Vi stack mot city och käkade och sen vidare mot klipporna. Vi ställde bilen vid klipporna där surfarna höll till och började gå en bit bort längs havet. På vägen var där enorma typ kratrar i klipporna som man fick akta sig för så man inte trillade i. Det var jättefint överallt, såg ut som ett månlandskap där vi gick. Sedan gick vi på en stenig stig tills vi hittade en plats att sitta på och kolla in solnedgången.


Sen var det dags att gå tillbaka till bilen. Det började bli mörkt och vi hade runt 3 km att gå. Månen lös upp lite som tur var, men det var ändå väldigt svårt att se. Vi gick och gick och började bli lite skraja och undrade var vi ställt bilen egentligen och om vi gått för långt och skulle bli tvungna att gå tillbaka i den mörka kvällen, plus akta oss för kratrarna som vi knappt kunde se. Men vi fortsatte gå mot city.

Till slut såg vi en bil komma körandes på den lite större vägen, bland månlandskapet vi gick i, som sedan parkerade en bit bort. När vi började närma oss den bilen, där en man stod utanför bakom sin dörr, så såg vi att där var en till bil bredvid den och blev hoppfulla om att det kunde va vår. Det var det också!

Hästen blev så glad och lycklig att hon skrek och sprang fram till bilen. Men jag fortsatte gå och såg att han som parkerat bredvid hade nakna ben bakom sin dörr så jag trodde att han bytte om eller något. Hästen var framme vid bilen och skrek på mig att jag skulle skynda mig. Jag tittade på mannen bredvid när jag började gå snabbare och han såg glad ut bakom sin dörr. Hästen skrek på mig igen och jag skyndade mig in i bilen. "Han runkar!", skrek hon. Mycket riktigt, där stod han naken, med sin stora mage och manboobs bakom sin dörr. Han bytte inte om. Han runkade! Så äckligt! 😖

Precis när vi skulle köra därifrån så vände han sig mot oss och hade en min som om han tyckte att han var häftigast i världen. Men det var han INTE! 😣

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer