Rolig/knasig/pinsam historia från en resa del 14

Det här är sista storyn jag har att berätta om de knäppa saker som hänt under mina resor. Året var 2015 och jag var på Fuerteventura i 7 veckor med min häst.


En kväll skulle vi gå ut. Vi förfestade och gjorde oss redo och stapplade sedan iväg till Waikiki bar 200 meter bort. Den natten var där inte så mycket folk på stället. Det var bara jag och hästen som var brudar på stället. Vi dansade till den oftast dåliga musiken, och med knäppgökarna till killar.

Senare kom en kille och ställde sig på den lilla scenen bredvid DJ båset. Han började heja på oss när vi dansade som om vi var ett jävla fotbollslag. Det gjorde han hela natten.

När stället stängde och vi skulle gå hem till vår lägenhet så gick killen som hejat på oss bakom oss och frågade var vi skulle nånstans och om vi skulle ha efterfest. Vi sa nej, och även om vi skulle haft det så skulle vi aldrig säga det till honom. Han gick sedan förbi oss och vi började titta åt andra sidan gatan för där gick folk.

När vi sedan vände oss åt andra hållet igen och tittade mot vänster så stod den knäppa killen där, inne i ett öppet tält av pressenning kan man säga, mellan två byggnader där en dam brukade sälja väskor och afrikanska masker. Hans byxor var nerdragna och han runkade! Alltså vad är det för fel på folk?! Samtidigt som vi skrek hur äcklig han var sa han något till oss men jag vet inte vad. Vi gick bara därifrån så fort vi kunde. Så äckligt! Mitt bland folk! Detta var andra gången under den resan som en sån sak hände, och tredje gången totalt under alla resor jag gjort.


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar