Rolig/knasig/pinsam historia från en resa del 9

Året var som sagt 2015 och jag var 15 dagr i Punta Cana i Dominikanska Republiken med min häst och kusin kanin.

Varje dag på vår strand gick det folk och sålde utflykter och biljetter till saker. Bl.a. såldes det biljetter till ett ställe som hette Coco Bongo, där de först hade en show och sedan blev det som en nattklubb när showen var slut.

Vi hade inte tänkt sticka på det här för det är inte riktigt vår grej med shower. Men när det kom en snygg kille till oss för att sälja in showen kunde vi inte säga nej. Då fick vi också veta att det var nattklubb också. Vi trodde att det bara var show. Det gick en buss klockan 22 från vårt hotell varje dag när Coco Bongo hade öppet. Men vi är 3 personer som gärna kommer lite senare till saker och vi var ju inte så intresserade av showen. Så vi frågade om det gick bra att komma dit senare. Killen sa då att han och hans kompis, som var DJ på vårt hotell, skulle dit efter DJ:n spelat klart på hotellet. Så fick åka dit med dem och bestämde en tid när vi skulle vara klara.

Det visade sig att bara DJ:n skulle dit när det var dags att åka till Coco Bongo. Honom hade vi knappt pratat med och hans engelska var inte den bästa. Men vi packade in oss i hans bil, som även den var fylld av baslådor 😝

När vi kom in på stället insåg vi att vi skulle vara med denna DJ hela kvällen.Vi trodde att han skulle träffa kompisar där eller liknande, men så var inte fallet!

Vi kom in i ett stort rum med en scen högt upp, nästan i taket, och en annan scen i mitten av rummet. Det var sång, dans och eldsprutare. De sjöng Michael Jackson och ABBA låtar bl.a. Vi blev visade till vänster, där det var som stora trappsteg där man kunde sitta vid små bord. Dricka ingick i biljettpriset så vi beställde vad vi ville ha, och så fort vi druckit upp så fick vi ny dricka av servitörerna.


Showen slutade ganska snabbt eftersom vi kom sent. Då började en DJ spela och alla på "trappan" ställde sig upp och dansade. Vår lille DJ dansade också. Jag fattar fortfarande inte om han hade tänkt sticka dit själv eller om han blev tvingad av killen vi köpte biljetterna av att köra oss, vilken isf känns väldigt taskigt.

Jag hade min telefon med mig i handen och precis när jag rörde armen så stötte någon till den så att telefonen flög ur min hand och nerför trappan. Jag plockade upp den och skärmen var spräckt, så mycket att touchen inte funkade,

Folk började avta och åkte med den där bussen hem till hotellet. Till slut var det bara vi, vår DJ och personalen kvar på stället. De spelade salsamusik och personalen bjöd upp till dans. Kusin kanin kan dansa salsa, men inte vi andra så det gick sådär för oss 😝

Jag tyckte det började bli för tråkigt och behövde gå på toa innan de stängde, men det fick jag knappt för han jag dansade med. Han drog och slet i mig men till slut kom jag loss och sprang bort till de andra och sa att jag ville hem efter mitt toabesök. Så vi stack. Sen ville vi ha nattmat så stackars DJ:n fick köra oss till ett mathak. Genom en mörk gränd med lite suspekta människor, till en parkeringsplats utan lampor för att ställa bilen, sen visade han oss vägen till maten där vi åt hamburgare och pommes.

Efter vi ätit körde han oss hem. Vi tyckte alla synd om honom, han hade nog inte jättekul men han hann iaf bli lite kär i kusin kanin 😄

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer