Rolig/knasig/pinsam historia från en resa del 4

Då var det dags för del 4 av de knasiga historierna. 

Året var 2005. Jag var i Alanya i Turkiet i 2 veckor med min häst och kusinhästen. Det var 2 veckor av sol och bad, jobbiga försäljare, hamam där storväxta bestämda kvinnor skrubbade oss, snurrade runt på oss och försökte ta sig en titt i våra bikinis, fest med två systrar från Trollhättan och skoj och lek med en kille i 10årsåldern som gillade Crazy Frog och hette Pontus och var där med sin farmor/mormor.  

Kusinhästen blev tyvärr sjuk en tid in i vår semester, men hon hann va ute några ggr iaf. Och hon hade tur som inte missade kvällen jag ska berätta om nu för det var höjdpunkten på resan! 

Vi lunkade en kväll bort till vårt favvoställe Zapf Hahn i hamnen. Kusinhästen pratade med alla sina beundrare. Sedan dansade vi i värmen, drack shots och gick förmodligen vidare till James Dean vid stängningsdags och dansade lite till. 

När de stängde åt vi kebab på vägen hem och gick den vanliga vägen mot hotellet. Det var en ganska mörk väg med affärer. Vi kollade in lite i varje skyltfönster och när vi kommit till affären med skinnjackor så skrek kusinhästen till! Vi undrade varför. "Det står någon där", sa hon. Då såg vi andra det också. I mörkret i fönstret var en man. Naken! Han tittade ut. Och runkade!

Vi skrek alla till och tyckte han var äcklig! Va skulle han stå där för?! När vi gått förbi kunde vi inte låta bli att skratta också, det är så typiskt att något sånt händer oss

Fler liknande historier kommer ni få ta del av senare. Det räckte tydligen inte bara med den gången!  

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer