Rolig/knasig/pinsam historia från en resa del 5

Året var 2009. Jag var 24 år och i Aiya Napa på Cypern för första gången med min häst och vår Drak kompis.

Det var 2 veckor av sol och bad, fest, en båttripp, knäppa fulla engelsmän, kackerlackor, spaning på män i väldigt roliga badbyxor och massor av mat, bl.a. på favvohaket "Paulas".

 

En kväll bestämde vi oss för att äta på en grekisk restaurang. Vi gick in på stället, där var inte så många andra folk men vi vågade ändå sätta oss till bords. Jag och hästen älskar plockmat så vi beställde grekisk meze för två. Draken åt en köttbit med pommes.

Vi tyckte efter en liten stund att de som jobbade på stället verkade lite märkliga. De tittade konstigt, ställde konstiga frågor o.s.v. Efter ett tag fick vi iaf in vår mat. Min och hästens mat kom lite i omgångar. Vi smakade på lite av sakerna och under tiden kom det in mer... och mer... och mer mat! De fick t.o.m sätta ett litet bord bredvid vårt för att allting skulle få plats! Hur tänkte dom där? Är det verkligen mat för 2 personer? Vi kände oss jättedumma där vi satt med all mat! Det var ju tyvärr heller inte mycket som var gott på det bordet fyllt av mat.. Salladen, tzatzikin, brödet och oliverna var väl ungefär det som var gott.

 

[gallery type="rectangular" ids="2915,2914,2913,2912"]

 

Under tiden vi kämpade med att försöka få ner lite annan mat så gick en av männen som jobbade där och hökade hela tiden, precis som att han skulle se så att vi faktiskt åt! Han såg lite ut som en mördare också så vi var lite rädda för honom. Sedan ställde han lite fler konstiga frågor och hämtade ut kocken och nån annan kille till oss och började fråga om vi skulle ut och dansa sen. De andra gästerna på restaurangen hade gått därifrån då. Och sen var de andra killarna också med i samtalet och de ville alla att vi skulle ut och dansa tillsammans! Men där blev det nej från oss! Vi ville bara betala, ta vårt pick och pack o dra därifrån!

När vi skulle få notan så drog de ut på det så att vi skulle få sitta där ännu längre! Men till slut fick vi betala och sprang snabbt därifrån!

 

[gallery type="rectangular" ids="2916,2917,2919,2920,2921,2923,2924,2925,2926,2927,2928,2929,2930"]

 

 

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer