Rolig/knasig/pinsam historia från en resa del 6


Året var 2010. Jag var en vecka på Korfu i Grekland med min häst och kusin kanin. Det var en vecka av sol, bad, fest, en båtutflykt och cykling i höga bergsbackar till andra sidan ön.

I Gouvia, där vi bodde så fanns det typ 3 klubbar/barer. Och de var inte så stora. Vi valde att bara hänga på det ena stället. Där dansade vi och satt i baren. Det brukade vara vi 3 och max 10 personer till på stället, högsäsongen var över. Eftersom det bara var vi 3 som dansade där så fick vi välja musiken :)

En natt var det helt plötsligt fullt på stället när vi kom dit! Det kryllade av några slags italienare där, både män och kvinnor i typ 25-50 års åldern, klädda i gympaskor, chinos och t-shirts. De var glada och högljudda och dansade hejvilt! Efter ett tag körde de igång ett danståg. Det var töntigt tyckte vi och kändes väldigt pinsamt för oss att se på. Kusin kanin började prata med nån kille och jag och min häst stod lite avsides från tåget.

Men det tog inte lång stund förrän jag och hästen blivit indragna i det här tåget utan att fatta det! Och vi kunde inte ta oss därifrån! Vi försökte och försökte men de höll kvar oss i det jävla tåget. Italienarna sjöng och skrek och runt och runt på klubben åkte vi 😂 Vi ville inte vara med i tåget men kunde inte göra annat än skratta åt det. Det var så fult och pinsamt samtidigt! Varje gång vi kom förbi kusin kanin skrek vi att hon skulle rädda oss, men vi var väldigt snabbt förbi henne så hon hann inte 😂 Jag hade så ont i magen efteråt så mycket jag skrattat. Jag vet inte hur länge det här tåget höll på men det kändes som en hel evighet innan vi var fria igen 😂


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar