Rolig/knasig/pinsam historia från en resa del 7

Året var 2015. Jag var 15 dagar i Punta Cana i Dominikanska republiken med kusin kanin och min häst.
Det var 15 dagar av all inclusive, hotellpark full av olika fåglar och fiskar, sol, bad, vajande höga palmer, snorkling, utflykt med båt till en ö, utflykt med bil till ett naturreservat, fest, upptäcktsfärd längs stranden och tarantellor (döda som tur var).Vi blev lite kompisar med ett par killar som jobbade med att sälja utflykter på vår strand och den ena (Junior) skulle fira sin födelsedag och bjöd med oss ut. Den andra (Alfredo) som också sålde utflykter, och en kille (Miguel) som körde folk till sina utflykter kom och hämtade oss med bil vid gaten vid hotellet. De fick inte köra in på hotellområdet.

Sedan åkte vi i bilen fullmatad med baslådor till Junior Därefter stack vi till ett litet ställe med en bar och ett litet dansgolv. Vi stannade en timme kanske sedan var det dags att dra vidare. In i basbilen och bort till ett lite sjaskigare område och ställe och dansade och drack lite. Efter ett tag behövde jag och min häst gå på toa. Juniors tjej (Kenya) visade oss dit.

När vi kom in blev vi chockade och äcklade! Vid dörren stod en arg kvinna och delade ut papper. Till höger fanns en kran men inget handfat. Vattnet från kranen åkte ner i en stor blå tunna. Mittemot den här tunnan var en toalettstol, utan dörr och väggar! När vi kom lite längre in så fanns det faktiskt ett riktigt toabås till höger. Men det var upptaget. Mittemot båset till vänster var 4 stycken toaletter. Utan dörrar! Och inga väggar upp till taket, utan väggar som var runt 130cm höga! Nog för att tjejerna där var korta, men alla var inte så korta. När jag stod upp på toan så kunde jag se ner på de andra 3 toaletterna. Förstår inte grejen riktigt. Men Kenya såg till att vakta vid de här 4 toaletterna så ingen annan fick gå förbi henne när vi var på toa Jag har aldrig sett en sån toa innan.Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer