Rolig/knasig/pinsam historia från en resa del 8

Jag håller mig kvar i Punta Cana i Dominikanska Republiken ett tag till, det finns några knäppa historier till från den resan. Året var 2015 och jag var där med min häst och kusin kanin.

En dag tog vi bussen till en annan stad, Higüey. Det tog ganska lång tid att åka dit, runt 45 minuter tror jag. Vi åkte dit för att köpa vodka bland annat, eftersom de bara sålde rom på alla andra ställen i närheten och det gillar vi inte riktigt. Kunde ju vara kul att se något annat också. Vi kände oss lite som outcasts i den lilla staden, folk tittade väldigt mycket på oss där vi gick längs gatorna. Till slut hittade vi ett bra ställe där vi köpte lite förnödenheter, och med det menar jag då vodka och en massa snacks, kakor och godis :D Sedan skulle vi hitta till bussen. Det tog sin lilla tid, men vi kom dit. Det var en väldigt liten buss, typ en halv vanlig buss. Det var nästan redan fullt på bussen så vi fick inte sitta tillsammans. Det var också väldigt smalt mellan sätena så vi kunde knappt gå där med kassarna vi hade.

Jag satte mig bredvid en kille som jobbade på restaurangen på hotellet. Han satt med lurar och lyssnade på musik. Han insåg sedan vilka vi var. Vi hade ju setts flera mornar och kvällar på restaurangen så han började prata med mig. Han frågade vad jag hette, om vi trivdes på hotellet, vad vi tyckte om Punta Cana osv. Sedan erbjöd han mig att lyssna på hans musik. Det var denna låten han lyssnade på:


Under bussresan, genom byar och ängar, hoppade folk av och på. Det gjorde att det blev väldigt trångt när folk gick förbi. Jag grenslade dessutom kassarna så mitt ben stack ut lite från sätet. Då passade restaurangkillen på att säga till mig att jag var stor! Jag har aldrig varit smal, men jag skulle inte heller vilja påstå att jag är stor. Eller iaf inte då, nu e jag kanske däremot :P Han fortsatte säga att jag tog stor plats, när det egentligen var hans fel för HAN var lång och stor och satt bredbent och över min del av sätet. Sedan fortsatte han och sa att han gillade stora tjejer och att han haft en smal tjej innan men det gillade han inte. Så för honom var det en komplimang han gav mig. Men för mig kändes det tvärtom! Och han slutade inte prata om hur "stor" jag var heller. Han började t.o.m. säga vilka i bussen som inte var så stora som mig. Till slut ville jag bara ge honom en fet smäll! Men det gjorde jag inte.


Under tiden han traggade om det, så hoppade folk på bussen för att sälja olika saker. Bland annat kakor, bröd, godis och ost som såg ut typ som mozzarellaost. Några fick saker sålt, andra inte. När de fått betalt hoppade de sedan av bussen. Snabbt och lätt gick det! Jag ville bara av den där bussen så jag slapp höra på restaurangkillen. Men han frågade sedan om vi skulle festa ihop nån dag och där blev det nej! Jag sa att vi bara festar på vårt rum, och de anställda fick inte vara på rummen på hotellet :P

Varje gång vi var i restaurangen sen så sjöng han "Monday party, Tuesday party, Wednesday party."

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer