Rough water at Store Bay Beach


Vår sista dag på Tobago var vi på Store Bay. Vädret var inte så roligt. Grått och regnigt emellanåt. Men det hindrade inte oss, sista dagen kan man ju inte hålla sig inne!


Det blåste ingenting på stranden men det var höga vågor när vi kom dit. Vattnet hade varit så lugnt där varenda gång vi varit där innan.

Det var bara vi, badvakterna och en man där. Min syster tog ett dopp i vågorna och på den lilla stunden hon var i vattnet så blev vågorna bara större och större. Jag ville inte bada eftersom det inte var någon sol. Och det blev inget mer bad den dagen, det kändes inte så säkert 😄 Vattnet täckte till slut halva stranden när vågorna kom.

Det syns kanske inte så bra på bilderna, men vågorna var jättehöga och det var så häftigt! 😍 Även fast det inte var bra väder så var det ändå en häftig upplevelse.

Ca en timme innan det var dags att ta sig hem och packa så lyckades solen titta fram, innan det kom ännu en regnskur 😄 Då hade tidvattnet också kommit och vågorna täckte hela stranden, våra solstolar dränktes till slut i vattnet.

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer