Så nära! Men ändå så långt borta.. 

Godkväll! 

Idag ringde coachen och sa att han jag var på intervju hos i fredags ville anställa mig.

Jag har hamnat på rehabavdelningen hos arbetsförmedlingen eftersom min handled inte klarar av alla jobb på arbetsmarknaden. 

Den här chefen har inte råd att ge mig full lön, och kan därför få bidrag för mig från arbetsförmedlingen eftersom jag hamnat på rehab.

Är väl därför han vill anställa mig, inte för att jag verkar intressant

Så jag fick maila min handläggare på AF och fråga vad det finns för bidrag. Och det skulle jag ringa till min coach och berätta för henne senast imorgon för chefen ville veta senast imorgon. 

Men det var visst inte så lätt. Allt berodde på vad det var för något jobb osv. Och hon ville ha kontaktuppgifter till både chefen och min coach + ett utlåtande från min läkare. 

Tyvärr har jag inte ett sånt utlåtande Och jag antar att dom måste ha det för att ens kunna gå vidare med att ge bidrag. 

Jag skulle fixat det för nästan ett år sen kommer jag ihåg men det föll väl i glömska bland alla andra papper man skulle hålla reda på. 

Och eftersom jag aldrig fått träffa min handläggare under det här året så har jag heller inte blivit påmind om det där. 

Det kommer ju ta tid att få ett sånt, så frågan är nu om det kommer vara kört på grund av detta Han ville ju veta nu. 

Jag har frågat handläggaren vad som händer om man inte har ett sånt, men har inte fått svar så jag får vänta till imorgon

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar