Sämsta vädret för ett poolparty

Igår var vi hos päronen. Vår kusin Hampus och vår moster hade beställt en ny rum punch fest , de tyckte det var kul förra gången vi hade det. Den här gången var det dock mycket sämre väder och vi var inte heller så många. Bara jag, Ellen, mamma, pappa, moster Jeanette, hennes man Micke, Hampus och hans tjej Emma. Men vi hade kul ändå!När vi kom dit stod punchen uppradad och plockbuffén var uppdukad. Tanken var att vi skulle vara ute i solen och bada, men det regnade så vi höll oss på altanen.

De andra hade shots med sig. Jag brukar inte gilla dricka som smakar godis men var ju tvungen att smaka ändå! Twisted sour fruit tyckte jag inte var så sur, den var ganska söt och inte så god. Colan var surare och den jag gillade bäst men jag tyckte ändå inte att den heller var så god. Bubble fizz var också sur men ingen höjdare den heller, haha!

Det fortsatte regna och även åska och blixtra. Sämsta vädret för ett poolparty! Pappa fick stå ute och grilla när det var dags för mat, men han hade iallafall tak över sig. Det fanns både halloumi, korv, kotlett, kyckling, lax, sparris, majs, svamp/lök/tomat, ugnsrostade rotfrukter och grönsaker, och olika såser. Gott, gott, gott!Sen spelade vi lite spel och när det blev uppehåll så hoppade faktiskt Hampus och Emma i poolen, men de var inte i så länge.

Festen blev sen lite avslagen, känns som att vi alla var ganska trötta. Vid tolv åkte jag och Ellen hem och ett tag innan oss åkte de andra hem. Får försöka fixa en fest till senare i sommar när det är fint väder och fler kan komma.


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Elin Bäckström,
Tråkigt att det var dåligt väder. Men ändå kul med poolparty. Vill fixa någon sommarfest vi får se om det blir av 😃
elinsjournal.blogg.se/
tessbjork
tessbjork,
Va roligt, hoppas det blir av 😊
nouw.com/tessbjork
liilah
liilah,
Lät ändå som en trevlig stund med trevliga människor. 😊
nouw.com/liilah
tessbjork
tessbjork,
Ja det var det 😊
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tråkigt med vädret, men annars låter det ju verkligen hur kul som helst!! Kram finaste <33
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Ja det var det 😊
nouw.com/tessbjork