Scandic Rubinen


När vi var i Göteborg så bodde vi på Scandic Rubinen. Det är tredje gången jag bor på det hotellet och jag gillar det verkligen. Det ligger perfekt, jag gillar rummen och jag tycker att inredningen över hela hotellet är fin. Dessutom har dom ju en fin rooftop bar med väldigt bra utsikt. När vi var där uppe så var där mycket folk, det var en varm kväll och vi hade en riktigt fin solnedgång. Nån drink blev det dock inte där. Vi tog bara lite bilder och gick ner på rummet igen, lade oss i sängarna, käkade godis och såg på Seinfeld, haha!


Deras frukost är också väldigt bra. Dom har typ allt! Även kakor, bland annat den här kladdkakan som var så sjukt god! Kan vara en av dom godaste jag har ätit faktiskt.


Blir det inte något airbnb eller liknande nästa gång vi ska till Göteborg så kommer vi säkert bo här ännu en gång. Vi trivs här :)


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

annahss
annahss,
Åå det är så skönt när man hittar ett hotell man gillar! Jag och min sambo bor alltid på Gothia Towers när vi är i Göteborg - men kanske för testa detta nästa gång 😍
nouw.com/annahss
tessbjork
tessbjork,
Ja visst är det! Jag har aldrig bott Gothia Towers faktiskt, så det borde kanske jag testa nån gång 😊
nouw.com/tessbjork
Amanda (Swedish Passport),
Låter ju som ett superbra hotell! Utsikten var verkligen helt magisk 😊
swedishpassport.com
tessbjork
tessbjork,
Ja jag trivs verkligen där 😊
nouw.com/tessbjork