Serie tips

Hej på er!

Tänkte ge er tips på lite serier som jag tycker är bra.

Quantico: Första säsongen handlar om en grupp nya FBI-rekryter som just ska börja sin träning. Det visar sig senare att en av dem är terrorist och serien hoppar mellan 2 tidslinjer då de försöker lista ut vem i klassen som är den skyldiga. Serien är nu inne på sin 2a säsong.

The Office US: Den här serien är från början en brittisk serie som USA sedan gjort sin version av, och som sen även Sverige gjort sin version av. Serien är en komedi och filmad som en dokumentär och handlar om ett kontor där väldigt speciella karaktärer säljer papper. Steve Carell spelar en av huvudrollerna. Jag älskar denna serien! Tycker den är jätterolig 😁 Det finns totalt 9 säsonger av serien.

Riverdale: Riverdale är en serie baserad på karaktärer från Archie Comics och handlar om några ungdomar i staden Riverdale som blir indragna i mysteriet kring ett mord på en kille i deras skola. Serien är nu inne på sin första säsong.

Pretty little liars: Är baserad på en bokserie av Sara Shepard. Serien följer de 4 tjejerna Aria, Hanna, Spencer och Emily, vars gäng faller isär efter försvinnandet av deras "ledare" Alison. Ett år efter försvinnandet börjar de få mystiska sms från någon som kallar sig "A" och som hotar att avslöja alla deras hemligheter. Serien är inne på sin 7e och sista säsong. Det har varit ett långt uppehåll mitt i serien, men nästa vecka kommer den tillbaka igen :)

This is us: Jack, Kate, Randall och Kevin fyller 36 år. De är alla inne i en stor förändring. Jack och hans fru väntar trillingar, Kate kämpar för att gå ner i vikt, affärsmannen Randall söker efter sin biologiska pappa och Kevin är skådespelare i en framgångsrik sitcom. Jag var lite osäker på denna serien först, visste inte riktigt om jag gillade den eller inte. Men ju mer jag sett av den så tycker jag att den är den ganska bra. Jag tror att de precis visat sista avsnittet av första säsongen på 3an nu.

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

skrivochvarglad
skrivochvarglad,
Hörde att Riverdale skulle likna Gossip Girl eller Pretty little Liars. Är den bra? 😊 Skulle så gärna vilja sen den
nouw.com/skrivochvarglad
tessbjork
tessbjork,
Ja man kan nog säga att det är en blandning mellan dom två. Ja jag tycker den är bra 😊
nouw.com/tessbjork
tessbjork
tessbjork,
Jag vet att den finns på Netflix men jag kollar på dreamfilm 😉
nouw.com/tessbjork
skrivochvarglad
skrivochvarglad,
Vart ser du den? 😊
nouw.com/skrivochvarglad
skrivochvarglad
skrivochvarglad,
Bra tips! 😊 Kram! ♡
acinorev.blogg.se
tessbjork
tessbjork,
ssandraaf
ssandraaf,
Så kul med serie tips, har inte sätt dem du gav, förutom Riverdale och PLL, och dem är sjukt bra <3
nouw.com/ssandraaf
tessbjork
tessbjork,
Ja dem är bra! 😊
nouw.com/tessbjork
iidajjohansson
iidajjohansson,
Älskar PLL!! <3
nouw.com/iidajjohansson
tessbjork
tessbjork,
Ja det är bra! 😊
nouw.com/tessbjork