Serietips - Search Party


Hej på er!

Hur mår ni idag? Själv har jag ont i ryggen och vet inte varför. Jag kände av det lite i måndags kväll och när jag vaknade igår var det ganska lugnt men sen blev det bara värre. Jag går lite som en gammal tant nu men annars är det bra med mig.

Dagen hittills har varit ganska lugn. Jag ville städa men kände att det inte var en så bra idé att dammsuga med den här ryggen så det får vänta. Jag har tittat på RHOBH och sen ett nytt avsnitt av Search Party på Cmore. Jag gillar den serien faktiskt! Den är lite udda/knäpp men lite rolig emellanåt och också lite spännande. Just nu finns det 5 avsnitt av första säsongen på Cmore. Det kommer ett nytt avsnitt varje onsdag och torsdag.

Såhär står det om den på Cmore:
Search Party är en svart komediserie om den unga New York-bon Dory som dras in i ett mörkt mysterium när en av hennes gamla vänner plötsligt försvinner. Dorys håglöse pojkvän Drew och kompisarna Elliott och Portia blir motvilligt delaktiga i utredningen och snart leder den självupptagna gruppens sökande vidare till en dråplig händelse som ska komma att förändra deras liv för gott.


Nu ligger jag och njuter på balkongen med Boobie bredvid mig. Jag trodde inte att det skulle bli fint väder när jag tittade ut genom fönstret imorse. Då var det bara grått och dimmigt. Såg väldigt kallt ut också. Men nu är det klarblå himmel och 23 grader och det är så skönt! Lite värme och ett hårt golv kanske kan få rätt på ryggen?


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh tack för tipset! Har nyss börjat se "The Society" som är himla bra 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
tessbjork
tessbjork,
The society har inte jag sett, borde kanske göra det!
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Såg reklam för den och blev verkligen så nyfiken. Tusen tack för tipset hjärtat!! Stor kram <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Ja den är faktiskt bra 😊
nouw.com/tessbjork
Frida,
Tack så mycket! 😃
Kul med tips, behöver massor tills i sommar.
ååh lyx ju, jag hade varit hos min mormor varje Sweden Rock i så fall XD Älskar den festivalen
fridachristina.com