Serietips - Suits

Den här veckan är mitt serietips Suits. Jag kan vara den sista av alla att börja titta på denna serien. Mina kompisar har tjatat på mig i ett par år nu om att jag ska titta på den. Förra veckan bestämde jag mig för att faktiskt göra det. Redan efter första avsnittet, som var ett dubbelavsnitt, var jag fast!

Jag känner att jag kan se den här serien lite när jag känner för det. Jag måste inte sitta och strecktitta på alla avsnitten, vilket är skönt. Då hinner man göra annat emellan också :)


Serien utspelar sig i New York och handlar om Harvey Specter, en av New Yorks främsta advokater som blivit befordrad till senior partner på den prestigefyllda firman Pearson Hardman. Han tvingas av företagets policy att anställa en biträdande jurist. Efter en oavsiktlig intervju med Mike Ross, ett geni med fotografiskt minne, är Harvey imponerad av den yngre mannens intelligens och kvicka tänkande så han anställer honom. Men p.g.a. det faktum att Mike saknar juristexamen och eftersom företaget föredrar Harvardstudenter, blir de båda tvingade att ljuga för sin chef och sina kollegor.


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Åh jag älskar den serien 😃
nouw.com/shinelikeapearl
tessbjork
tessbjork,
Ja den är verkligen bra!
nouw.com/tessbjork
Elnlndgrn
Elnlndgrn,
Den serien är skitbra!! 🙌🏻
tessbjork
tessbjork,
Ja den är ju det! Så har jag trotsat så länge och inte velat se den 😋
nouw.com/tessbjork