Shopping, färgletande och Bingolotto

I lördags var jag och min pålle en liten sväng i stan. Hon skulle lämna tillbaka kläder på Gina Tricot. Samtidigt passade vi självklart på att kolla lite på alla andra kläder där. Jag köpte en grå klänning och trosor. Jag vet dock inte om jag ska behålla klänningen.

Sen var jag igen på jakt efter färger till Howardsoffan. Vi var på Mio för jag ville se om dom hade de olika nyanserna i turkost. De hade ett par men det var tyvärr inte dom jag var mest intresserad av.

Jag hade tänkt beställa från Trendrum eftersom där verkar vara billigast soffor, och innan man beställer vill man ju va säker på färgen. Just nu har Trendrum dessutom schäslongerna och fåtöljerna väldigt billigt. Jag hade tänkt mig en rak 5-sits soffa, står iaf att det är 5-sits men jag tror inte att det är det. Den är bara 230cm och armstöden tar ju lite plats. Tror inte man får plats med 5 rumpor där, iaf inte om dom är så stora som min Men det får bli den och en schäslong.

Efter Mio besöket köpte vi vars 20kg Kattsand på Granngården och stack in på Rusta. Sen till Willys och köpte bingolotter, dom med dubbel vinst. Vi plockade också på oss allt i salladsbaren och lite godis.

Så senare på kvällen åt vi sallad och spelade bingolotto, och vann nada!

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer