Shopping och bio

I lördags var jag, mamma häst och systerhäst iväg hela dagen. Det var outlet på Lakewood Living på Näsby så vi åkte först dit, men det blev inte något köpt där.

Sen åkte vi til Klubbkompis i Broby för att titta lite på soffor. Howardsofforna som vi vill ha fanns där, men i fel modell. Vi tittade på allt annat också.

Jag hittade väggkrokar som jag sett på nån sida på nätet för längesen och ville ha, men då var dom slutsålda. Sen dess har jag letat efter dom på andra ställen, men inte hittat dom. Så jag köpte 2st som jag ska ha i hallen till mina besökare. Jag har så många jackor så det finns inte plats till andras, därför behöver jag krokarna

Två snygga tigrar

 

 

När vi varit där så skulle vi till IKEA. Det hade skett en olycka på vägen i Osby så vi bestämde oss för att ta en omväg dit på skogsvägar istället för att sitta i bilkö.

När vi kom till IKEA så började vi med att äta och sen gick vi till köksavdelningen för att rita upp ett kök till mormor. Mamma häst ska också ha nytt kök så vi kollade lite till henne också, men ritade inget. Det tog ett tag där så när vi var klara hade vi en timme på oss att kolla igenom resten innan dom stängde. Vi hann precis gå igenom allt.

Detta köpte jag på IKEA. Inget spännande direkt..

På väg hem bestämde jag och systerhäst att vi skulle gå på bio med fårhästen senare på kvällen.

Vi såg Sully och den var bra!

 

 

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer