Shopping shopping


Sen jag kom hem idag har jag bara myst med katterna, glott på tv och shoppat det sista inför resan.

Lite handsprit, reseförpckningar, resorb och sånt. Nya gympadojjor behövdes också. Och nu tittar jag lite på kläder 😊 Och sen måste jag köpa solkräm. Japp, jag är lite sent ute som vanligt. Det är bara 13 dagar kvar tills vi åker 😬 Och jag har ändå inte riktigt fattat att det snart är dags!

Booban hjälper mig lite med shoppingen, hon är duktig hon 😸 Samtidigt som jag shoppat så har jag sett på Sagan om ringen. När den är slut måste jag fixa nån slags mat, jag har inte ätit alls idag. Hade tänkt äta när jag kom hem, men det där mötet fick mig att tappa matlusten helt faktiskt.

Sen fortsätter nog den här dagen i samma anda skulle jag tro. Mys med katterna, lite mer shopping kanske och sen Pirates of the Caribbean 3 på tv. Jag har sett de två första på tv de senaste dagarna för att friska upp minnet lite. Tänkte se alla nu till den sista för den har jag inte sett innan.

Vad har ni gjort idag?


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

emeliekumlin
emeliekumlin,
Roligt med internetshopping!
nouw.com/emeliekumlin
tessbjork
tessbjork,
Ja det är det! 😊
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hoppas du fyndade en massa fint!! Vill också! både resa och shoppa 😉 kram söta <33
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Ja det blev en del faktiskt 😅 Jag köpte en hel del kläder för att prova och sen skicka tillbaka det som inte passar. Men skulle allt passa så blir det problem. Då blir det svårt att inte behålla allt ändå 😂💸
nouw.com/tessbjork