Sista julmaten


Här sitter jag med den sista julmaten jag tänker äta det här året. Man blir snabbt trött på det! Jag äter inte så många saker på julbordet heller.

Jag vaknade för en halvtimme sen ca. Jag vaknade först till ett par gånger inatt och hade ont i gallstenen. Det har inte varit bra att äta julmat. Men nu ska jag göra det ändå! 😳 Vi ska ut och gå sen och då brukar det kännas bättre.

Sen vaknade jag nån gång vid 9 och tänkte att jag skulle gå upp en stund senare, men jag somnade om igen 😝 Och hade en sån konstig och lång och utdragen dröm efter det!

Vi ska som sagt ut och gå sen. Efter det blir det snabbt hem och duscha och sen ska vi se på den andra Harry Potter filmen 😊

Sen ska vi göra packningslista till Tobago. Jag gjorde ju egentligen min förra veckan eller veckan innan den kanske, men vi ska kolla av med varandra iaf så vi inte glömmer något.

Och sen ska vi se på Sällskapsresan 😊 Ettan såg vi igår och 2an ska vi se idag. Jag har inte sett dom filmerna sen jag var liten.

Vad ska ni göra idag?


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

SaraHHSofie
SaraHHSofie,
Åå, nam! Røbeter er bare såå godt!! <3
nouw.com/sarahhsofie
tessbjork
tessbjork,
Ja det är jättegott 😊
nouw.com/tessbjork
Linda,
Ah haha gud nu vill inte jag se mer julmat på ett år. Nu får det vara nog 😊
Svar: Ja men eller hur, den var ju bra! Inte vad man förväntar sig så man blir ju lite överraskad av filmen samt att den också har humor. Det gillade jag!
www.lindamarie.nu