Sju bra filmer på Viaplay

Sju bra filmer på Viaplay


Keeping Up With The Joneses, Komedi

Ett förortspar blir involverade i internationellt spionage när de upptäcker att deras perfekta grannar är spioner för regeringen.


Molly's Game, Drama

En verklighetsbaserad film om Molly Bloom, landslagsåkerskan i puckelpist, som efter en svår fallolycka sadlar om till slipad pokervärdinna för filmstjärnor, sportgiganter och makthavare. Hennes hemliga lyxiga spelverksamhet pågår tills ryska maffiamedlemmar drar till sig FBI:s uppmärksamhet.


Snömannen, Thriller

En elitgrupp kriminalspanare, ledd av Harry Hole, undersöker ett fall där en person försvunnit under årets första snödag. Han misstänker att det är en seriemördare som återvänt.


Date night, Komedi

Phil och Claire Foster är vilket annat gift par som helst med ett trivsamt liv i förorten. För att hålla lågan vid liv går de ut på dejt varje torsdag. Men en helt vanlig torsdagskväll vänds deras tillvaro upp och ner då de misstas för ett annat par.


Limitless, Thriller

En copywriter upptäcker den topphemliga drogen MDT-48 som förbättrar intellektet och andra förmågor. Då hans användande av drogen börjar förändra hans liv sätter han igång att undersöka läkemedlets dunkla ursprung, samtidigt som en grupp mördare följer varenda steg han tar.


I Feel Pretty, Komedi

Renee Bennett vet hur det känns att inte sticka ut tillräckligt bland alla coola människor i New York. En dag slår hon i skallen rejält och tuppar av. När hon vaknar upp ser hon en helt annan tjej än den hon är, och hennes självförtroende växer drastiskt.


Now You See Me, Crime

Magigruppen The Four Horsemen utför ett par högteknologiska shower. De förbluffar genom att utföra ett bankrån på en annan kontinent och sedan ge publiken alla pengarna. FBI-agenten Dylan Hobbs är fast besluten att sätta fast magikerna, och i desperation vänder han sig till den berömde magikern Thaddeus Bradley.

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Tack för dina tips! 😃
nouw.com/evelinarou
tessbjork
tessbjork,
You're welcome! 😊
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hahaha! Vet du att ja 3 sekunder (skojar inte) innan jag såg ditt inlägg sa till Richard "Ska vi inte se en film?" Hahaha! Så dina tips kom verkligen helt perfekt timeat!! FYI så blev det I feel Pretty =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Haha verkligen perfekt timeat! Hoppas ni gillade filmen 😊
nouw.com/tessbjork