Ska man behöva ta fram bikinin?


Godmorgon!

Inatt har jag sovit riktigt bra! Och för ovanlighetens skull så har ingen katt väckt mig idag. Jag vaknade av mig själv, hur skönt är inte det?! Det händer typ aldrig!

Nu ligger vi alla tre i sängen och myser, katterna spinner massor. Jag har precis kollat igenom min instagram. Måste ju se vad jag missat från Ellen och Therese (som är på Aruba) under tiden jag sovit!

Solen skiner idag! Det gjorde den igår också! 13 grader var det. Jag satt på balkongen med katterna och det var nästan för varmt! Jag hade samma på mig som i lördags, långbyxor och linne och jag var barfota. Får kanske bli shorts idag. Eller ska man behöva ta fram bikinin redan? 🤔 Verkar dock blåsa lite mer idag så det behövs kanske inte.

Igår tittade jag även på skid-VM, städade, tvättade ett par maskiner tvätt och såg The Martian. Den var faktiskt bra! Jag brukar inte gilla rymdfilmer men den här är något annat än en vanlig rymdfilm. Lite smårolig emellanåt också! Har ni sett den?

Nu ska jag gå upp och äta frukost, och sen kanske jag påbörjar projekt: städa balkong. Vi får se!


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Åhh vad härligt att kunna vakna av sig själv en natt i alla fall 😃 Haha, hur underbart vore det inte om bikinin redan kunde komma fram!? <3
nouw.com/emmaengstrom
tessbjork
tessbjork,
Ja superskönt! 😊 Ja, jag längtar! 😍
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu vad underbart det lät!! Ljuvligt ju!! kram fina <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Ja, helt underbart!
nouw.com/tessbjork