Skit!

Japp, den här tigern är arg idag! Dagen började inte riktigt som jag tänkt mig. Så jag har suttit ett tag nu och surat och försökt komma på en lösning. Men det finns ingen. Jag kan inte göra mer än jag redan gör.


Det hela handlar om att jag är fattig, och kommer nu bli ännu fattigare. Jag får 70% av min lön nu från a-kassan, men jag har fått lite extra pengar under hela tiden jag varit arbetslös från AFA genom en inkomstförsäkring. Jag skickade in specifikationer till AFA från a-kassan igår för att kunna få ut mina pengar. Det var 6 veckor jag inte hade skickat in för och jag var så glad att det var så många. Det innebar ju att jag faktiskt inte var riktigt så fattig som jag trodde och kanske jag t.o.m. skulle kunna spara lite pengar. Men när jag idag öppnade mina mail och läste ett från just AFA så visade det sig att jag nu inte får mer pengar från dem. Så alla de 6 veckorna kommer jag inte få några pengar för. Jag visste att dagarna skulle ta slut nån gång, jag var bara inte beredd på att det skulle vara nu. När a-kassan sänks till 70% så får man inte mer pengar från inkomstförsäkringen.

Så nu kan jag glömma alla grejer som kostar som jag skulle vilja göra de närmsta månaderna. T.ex. resa nånstans som jag velat göra i över 1 år nu, fler weekends på hotell, festivaler och annat. Jag kan som max gå på bio och eventuellt äta ute nån gång. Jag kommer kanske inte ens ha råd att gå till nålen varje vecka. Och allt annat extra jag velat göra kommer jag inte heller kunna göra 💩 Är man arbetslös vill man hitta på så mycket som möjligt så man inte dör av tristress!


Detta låter kanske jättedumt och jag vet att många andra har det betydligt sämre än vad jag har. Men är man van vid att kunna göra ungefär vad man vill, och nu inte kan det längre så blir man sur 😝

Nu ska jag söka lite jobb och hoppas på det bästa!


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

misslinnea
misslinnea,
thiaz
thiaz,
Usch, hoppas de blir bättre!! 😊 kram
nouw.com/thiaz
tessbjork
tessbjork,
Tack! Det blir det säkert nån gång 😊
nouw.com/tessbjork