Skrattretande


Alltså jag blir bara så trött på det mesta som har med arbetsförmedlingen här i Kristianstad att göra.

Under tiden jag jobbade de här 2 månaderna så fick jag brev från en person som tydligen var min nya handläggare. De hade alltså  bytt igen. Han bad mig höra av mig till honom när min anställning var över. Så jag mailade honom i måndags och fick svar idag. Han är tydligen inte min handläggare längre, utan nu har jag en annan 😂 För helvete! Under ett år så har jag nu haft 5 stycken handläggare. Och innan det så hade jag nog 2, så totalt 7 stycken under 1 1/2 års tid. Jag har fortfarande inte träffat en enda av dem.

Jag kan inte säga att jag är förvånad eftersom de tydligen är helt överhopade med jobb på rehabavdelningen och folk går in i väggen och slutar osv. Det blir extremt rörigt för alla! Handläggarna hinner inte sätta sig in ens case innan dom blir nån annans handläggare. Och ofta kommer dom från en annan avdelning så dom har inte riktigt koll på vad som gäller för den här avdelningen och måste sätta sig in i det också. Och vi får oftast inte tag i våra handläggare för att dom byts hela tiden. Det är nästan ett under att jag har kunnat ha kontakt med den här handläggaren nu. Jag fick inte tag i den jag hade i vintras på flera veckor, varken på mail eller telefon.

Nog om det!

Nu ska jag göra mig klar för att sticka till Leander Pehrson med min häst, sen upp på stan en sväng, köpa mat och sen dra vidare hem för att äta, leta mansions på vårt drömresemål och se film 😍

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer