Skumt ljud, solsken och falafel


God kväll!

Vad har ni hittat på idag?

Själv har jag tagit det lugnt eftersom jag bara sov 3 timmar inatt. Något väldigt skumt ljud väckte mig klockan 10 och jag höll på att skita på mig! Jag var nog inte helt vaken så det tog ett tag för mig innan jag fattade att någon granne höll på med något i sin lägenhet. Det lät som att de körde med något gammalt och gnisslande längs hela väggarna. Typ som att putsa fönsterna med en helt torr skrapa fast jättehögt!

Så det var bara att gå upp och äta frukost. Såg ett avsnitt av Fallet Madeleine McCann på Netflix under tiden. Den är väldigt intressant! Har sett tre avsnitt än så länge.

Solen sken idag så jag satte mig sen på balkongen. Det var så skönt! Jag tvättade under tiden och hade hoppats på att slumra till lite där. Finns ju inget skönare än att sova i solen! Men jag var inte tillräckligt trött då. Däremot så var jag det när jag gick in igen. Så jag lade mig med Boobie i soffan och sov från 16-19. Kände mig lite groggy när jag vaknade, ville inte sova riktigt så länge.

Sen har jag bara hängt lite tvätt och lagat mat. När jag inte orkar tänka ut något att äta till middag så blir det nästan alltid bulgur och falafel, jag har i princip alltid det hemma. Med lite sallad, olja och rödvinsvinäger så funkar det alltid!

Nu tänkte jag fortsätta min lugna fredag med ett avsnitt till av Madeleine fallet.

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar