Sluta stressa över saker du ändå inte kan kontrollera!

Jag har kollat på säsong 1 av serien Singelliv, och nu har även säsong 2 börjat. Serien handlar om 6st unga singlar från olika delar av Sverige som filmar sig själva och vad som händer i deras liv. Ett par av de här totalt 12 singlarna vill verkligen ha en pojkvän/flickvän och säger saker som "Jag måste hitta en kille", "Jag vill ha en tjej", "Varför är ingen kär i mig?" osv.

Det verkar vara många som stressar över sånt här. Jag har ett par kompisar som också stressat över sånt här och jag förstår inte varför! För mig är det helt obegripligt. Kanske för att jag trivs med att bo själv, aldrig har haft ett seriöst förhållande, och vill inte gifta mig eller skaffa barn. Men när jag hör unga folk säga att de vill gifta sig och skaffa barn inom en viss tid, som dessutom är helt ologisk om det inte ska gå väldigt snabbt, så får jag nästan panik! Du kan inte bestämma i förväg när du ska gifta dig eller skaffa barn. Stressa inte över sånt här! Gör du det så kommer du troligtvis inte vara dig själv när du träffar potentiella kandidater till giftermål, och det lär de också märka av och troligtvis bli avskräckta av.

Snöa inte in dig på såna tankar. Lev här och nu istället för att hela tiden stressa av att tänka framåt i tiden. Annars kommer du ångra dig senare. Stressa inte över sånt du ändå inte kan kontrollera. Tiden lär komma då du har partner och barn, låt det bara ha sin gång. När du slutat tänka på barn och giftermål, och kanske t.o.m gett upp helt så kommer förmodligen din tid, för det är när stressen är borta som du verkligen kan vara dig själv.


#kärlek

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

ThejaCornelia
ThejaCornelia,
Jag ville ocksa bli kär o ha förhållande som alla mina vänner men tillsist acceoterade jag att vara ensam och leva för mig och när jag minst anade det träffade jag min fästman 👍🏼 riktigt bra inlägg!! 😘
nouw.com/thejacornelia
tessbjork
tessbjork,
Va härligt! 😊 Tack! ❤️
nouw.com/tessbjork
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Jätte bra inlägg!
nouw.com/jenniferofhbg
tessbjork
tessbjork,
Tack! ❤️
nouw.com/tessbjork