Snuvad på en resa till Karibien


God tidig morgon!

Somnade på soffan vid midnatt och vaknade klockan 3. La mig i sängen men kunde inte somna om. Jag låg och funderade på allt möjligt, men allra mest på att min syster och en kompis åker till Aruba idag. En resa som jag skulle följt med på och som jag varit med och planerat från början. Då hade vi även tänkt åka till Curaçao som jag var väldigt nyfiken på. Jag såg verkligen fram emot den här resan och jag har lagt väldigt mycket tid på att leta både boende och flygbiljetter. Jag gjorde mitt bästa för att få ihop pengar, slängde ut allt jag inte behövde på blocket och shpock, men det var förgäves när jag helt plötsligt inte hade något aktivitetsstöd längre. Jag blev snuvad på en resa till Karibien pga ett fel hos arbetsförmedlingen (läs här). Det känns riktigt surt! Jag hade verkligen behövt en resa nu, det lixom suger i mig!


I 3 veckor ska de vara iväg, 3 veckor på Aruba 😭😭 Vad ska jag hitta på här hemma, det är ju dom två jag umgås med mest?! Jag måste verkligen försöka hålla mig sysselsatt med diverse saker under tiden för att jag inte ska bli helt galen. 

Jag hoppas iaf att de (eller ni, Ellen och Therese, om ni läser detta) får en fantastisk resa med massa värme, sol, bad, snorkling och annat skoj! 🌴🌊☀️🥥🌺🦎🐢🐠🐙

Nu tänkte jag försöka sova igen men det är nog kört. Jag hör grannarna vakna och gå till jobbet. Får se nån serie så länge så kanske jag kan somna sen.


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Josefinnorberg
Josefinnorberg,
Fyy vad dåligt! Alltid något strul med myndigheterna.
nouw.com/josefinnorberg
tessbjork
tessbjork,
Ja riktigt tråkigt! 😕
nouw.com/tessbjork
Emma Engström,
3 veckor på Aruba!?? Du skämtar så himla härligt!! <3
nouw.com/emmaengstrom
tessbjork
tessbjork,
Ja de kommer nog trivas väldigt bra 😊
nouw.com/tessbjork
Therese
,
Tack Tessan!! 😘
tessbjork
tessbjork,