Söderåsens nationalpark

Igår var jag och mina två vapendragare i Söderåsens nationalpark. Vi gick först upp till Kopparhatten, eftersom vi aldrig var där sist vi var i parken (2014). Men det är ju där den fina utsikten finns!
När vi gått en bit satte vi oss på en filt och åt kanelbulle som vi köpt på vägen dit. Sen gick vi vidare. Vi var förvånade över att löven fortfarande var så gröna! Det var så fint överallt och att gå där var precis vad vi behövde.

När vi kom ner till sjön så satte vi oss på filten igen i solen. Den ena av hästarna var trött och ville sova, men vi andra ville gå vidare mot nån annan sjö eller mot dammarna. Men vi visste inte hur långt det var dit så den trötta vann och vi gick mot bilen.

På vägen dit fanns en tavla. Där stod det att rundan vid sjön var 1.2km. Så då valde vi att gå den fast lillhästen var trött. Men när vi kom till skogen och såg skyltarna där så var dom lite missvisande med fel färger åt fel håll så vi visste inte var vi skulle gå. Då kom det en äldre man gåendes och frågade om vi var vilse. Vi sa ja och frågade om han visste hur långt det var till Odensjön. Den var visst en 10min bilfärd bort så det skulle ta lång tid om man gick dit. Så då frågade vi om dammarna. Det var också en lång väg så då avstod vi den också och åkte hem iaf

Senare på kvällen skulle jag och min häst se en film. Vi började streama en men efter runt 10min hade mina 40G för månaden tagit slut och jag skulle få nya 2 timmar senare när klockan slagit tolv Så då såg vi nått på tv istället. Eller jag såg på tv, medans hästen än en gång somnade i min soffa...

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Johanna
,
Vackert!
Eldtigern
,
Ja det är himla fint där!