Sol, bad, mat, trött


Hej på er!

Nu är det ett par dagar sen vi hördes sist men jag var så sjukt trött igår så jag orkade verkligen inte göra nånting!

Festen i måndags blev väldigt lyckad. Vi hade jättekul! Och sen skulle ju jag, min syster och vår kusin sova på stranden. Systern och kusinen lyckades sova lite och jag sov ingenting alls, men mer om det kommer i ett annat inlägg.

Nån gång under morgonen igår åkte vi iaf hem till stan och bar in alla saker vi haft med oss och åt upp resterna av våra pizzor vi hade ätit på stranden. Sen åkte vi till päronen för att sola och bada. Men det blev aldrig något bad för mig. Jag satt mest och sov i min solstol 😂 Jag trodde att jag hade sovit jättelänge, men det blev max en timme. Sen fick vi lite mat, kusinen åkte hem och sen degade vi mest resten av dagen innan det var dags att åka hem vid 18-tiden.

Jag slängde mig direkt i soffan när jag kom hem och ställde ett alarm på en halvtimme senare. Men jag sov förbi det och vaknade till slut inte förrän vid 23.30. Då tittade jag bara på klockan, sen somnade jag om igen.

Idag vaknade jag klockan 7. Jag har varit helt däckad! Men det var så skönt att kunna sova så mycket, jag har legat efter med sömnen så länge nu. Men jag är ändå jättetrött fortfarande 😝

Idag blir det lugnt. När solen behagar titta fram ska jag sola och under tiden ska jag tvätta. Annars har jag inget planerat.


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Så skönt med en lugn dag! Ha det toppen <3
nouw.com/emmaengstrom
tessbjork
tessbjork,
Ja, tack 😊
nouw.com/tessbjork