Sol, Grub Shack Burgers och Tårtgeneralen


Igår hade vi äntligen sol efter nästan en hel veckas moln, blåst och regn. Blåste gjorde det igår också och det var inte så varmt, bara runt 18-19 grader, men jag solade på balkongen ändå och det blåste åt helt rätt håll. Ingen vind kom in på balkongen! Samtidigt tvättade jag lite.

På kvällen var jag och Ezan hos Ellen. Vi (eller dom faktiskt) hämtade mat från Grub Shack Burgers ute på C4 gallerian. Ingen av oss hade ätit något från dom innan men vi tyckte alla att det var gott! Jag åt en Cheese & bacon med ost, bacon (obviously), sallad, tomat, friterad lök och majonnäs. Och jag bytte ut nötköttet mot halloumi. Sen valde jag sötpotatispommes och en tryffelmajonnäs till dom. Det ingår även coleslaw i menyn. De andra tog varsin originalburgare med nötkött, ost, tomat, lök, inlagd gurka och majonnäs. Det var som sagt gott men det var väldigt mycket mat, vi blev så mätta och orkade inte äta upp allt.


Efteråt såg vi Tårtgeneralen på Cmore. Den var riktigt bra faktiskt! Knäpp, knasig, tokig (samma sak ju) och rolig! Så har ni inte sett den så tycker jag absolut att ni ska göra det. Konstigt nog så har vi bara sett bra filmer de senaste gångerna. Vi brukar alltid ha otur och välja dåliga filmer i vanliga fall.

Idag har jag tagit det ganska lugnt. Det är skitväder igen så jag har bara kollat lite youtube och tvättat ännu mer. Jag har lyckats samla på mig väldigt mycket tvätt så det var verkligen dags att ta tag i det där! Har även pratat med Ellen i telefon en bra stund, det är lite grejer på gång :) Just nu tittar jag lite på bronsmatchen i VM, ser ju bra ut för Sverige än så länge :) Kvällen är inte planerad men jag tror det blir fortsatt ganska lugnt.

Vad gör ni idag?


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

josefineemilia
josefineemilia,
Gud så gott det ser ut!
nouw.com/josefineemilia
tessbjork
tessbjork,
Ja det var det! 😊
nouw.com/tessbjork
amandalarssons
amandalarssons,
Men jag dör så gott! 😍
nouw.com/amandalarssons
tessbjork
tessbjork,
Ja verkligen! 😊
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Jag säger då det igen - hur mycket gott äter du inte egentligen?? Alltså MUMS!! Kram finaste hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Haha, ja det var gott! 😊
nouw.com/tessbjork
Emma Engström,
Åh vad roligt att testa något nytt, har aldrig hört om det förut faktiskt! Mumma <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
tessbjork
tessbjork,
Ja det var verkligen gott 😊
nouw.com/tessbjork