Sommaren är här!


Good morning!

Hur mår ni?
Bortsett från pollen så mår jag toppen för solen skiner idag! Jag har undrat när/om den där sommaren verkligen skulle komma, men precis när det blev 1a juni så hände det! Det blev varmare och soligare. Tydligen ska det bli 27 grader här idag, och resten av veckan ska också bli varm men inte riktigt så varm.

Igår hämtade Ellen mig efter jobbet så åkte vi en sväng till Maxi, köpte lite chips och godis, hämtade mat och sen var tanken att vi skulle se en film men vi hade för mycket att prata om så det blev ingen film.

Chipsen vi köpte var Gårdschips med smak av Mojito, jag ville verkligen smaka på dom. Tyvärr så tyckte jag inte att de var så goda. De smakade faktiskt mojito, men jag tyckte att de smakade väldigt sött. Och de var inte så syrliga som jag förväntade mig att de skulle vara, det var lite mesig smak på dem. Jag hade velat att de skulle vara mindre söta och mer syrliga. Har ni smakat på dem? Vad tycker ni om dem?

Vid tolv gick jag hemåt och hann precis innanför porten innan ett riktigt spöregn kom! Men jag hann däremot inte innanför min egen dörr och stänga fönsterna på balkongen innan mattorna där ute var dyngsura, det var helt sjukt vad det regnade och blixtrade! Men det var faktiskt över ganska snabbt så det var skönt att man slapp lyssna på allt smatter på fönsterna.

Nu ska jag äta frukost och sen ska jag lägga mig i solen på balkongen :)


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

LindaLinnros
LindaLinnros,
spännande smak på chips
nouw.com/lindalinnros
tessbjork
tessbjork,
Ja den var intressant! 😀
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
ÄNTLIGEN lite värme! Total lycka alltså!! STOR KRAM hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Ja verkligen! 😍
nouw.com/tessbjork