Stenar och kristaller på Regnbågens Böcker & Smycken

Innan vi åkte hem från Göteborg för 2 veckor sen så var vi inom Regnbågens Böcker & Smycken för att köpa lite stenar. Vi har alla varit där en gång innan. Dom har massor med kristaller, stenar, böcker och tarotkort.

Jag var inte ute efter något speciellt. Jag brukar oftast bara gå till dom stenarna som tilltalar mig utseendemässigt, läsa om dom, och låter det sen som en sten som skulle kunna hjälpa mig på något sätt så köper jag den.

Den här gången blev det tre stenar. Den översta är en Pyrit. Den ses som en allmän renare av kroppen, den skingrar negativitet och bjuder in rikedom.

Den gröna är en grön Kalcit. Den hjälper till att integrera känslor och intellekt, ger harmoni mellan människor, och den är en hjälp för handlingsförlamade. Och det var på grund av det sistnämnda som jag valde den stenen. Jag kan lätt bli lite handlingsförlamad ibland. Jag tror faktiskt att Ellen och Linda också köpte just den, och av samma anledning.

Den sista är en Citrin. Den ger mental ro, glädje och tillfredställelse i vardagen (vilket jag kan behöva), stärker koncentrationen (vilket jag också verkligen behöver), och den ger överflöd både i pengar och relationer (lite extra pengar är aldrig fel, inte minst när man är arbetslös).

Jag har inte renat och laddat stenarna än men det ska bli intressant att se om de kan hjälpa mig med något när jag gjort det :)

Använder du stenar och kristaller? Hur har dom hjälpt dig?


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Ida,
Men åhh så vackra! Älskar pyritstenen! 😃
idanilssonphoto.se
tessbjork
tessbjork,
Visst är dom! 😊
nouw.com/tessbjork
Hilma
Hilma,
Ååååh älskar kristaller och stenar! Har tänkt att skicka efter några fler snart 😃
nouw.com/hilma
tessbjork
tessbjork,
Ja visst är det kul och spännande! 😊
nouw.com/tessbjork