Stress, möte, sol och värme


Godmorgon!

Jag sitter nu och äter frukost. Gröt, knäckemackor och grönt te. Solen skiner utanför fönstret, det är så underbart att den och värmen har kommit tillbaka igen! Jag har tyvärr inte fått så mycket sömn som jag behövt inatt, eller inte på tre nätter faktiskt. Det är nog den där månen som spökar.

Den här dagen kommer troligtvis periodvis bestå av en hel del stress, men jag ska försöka ta det lugnt däremellan och tex sitta på min balkong i solen och bara andas.

Igår var jag på möte hos facket. Vi gick igenom papperna jag fick från försäkringskassan om livräntan jag ansökte om. Beslutet är inte taget än men de anser just nu att jag inte har rätt till det. Killen på facket reagerade precis som jag gjorde när jag läste igenom papperna. Han blev arg och tyckte också att det var helt absurt. Han sa att det är inte första gången de har gjort såhär, det har hänt fler gånger. Och just nu hade han ett precis likadant fall som har gått lite längre. Det har blivit rättsligt. Även om jag i slutändan inte skulle få nån livränta så är det iallafall skönt att veta att jag inte är den enda som tycker att det här är sjukt. Det vi ska göra nu är att avvakta tills deras slutgiltiga beslut är taget, och sen överklaga det.

Jag gick till och från facket igår, och det var så himla skönt! Soligt och varmt, och för ovanlighetens skull så blåste det inte. När jag kom hem satte jag mig på balkongen i ca en timme, sökte sen lite jobb, kollade ett par avsnitt av en serie, gjorde fajitas och smaskade i mig det, och på kvällen gick jag bort till Ellen för vi hade lite att fixa med.

Nu ska jag dricka upp mitt te och ta tag i min dag!


Snart är träden helt gröna! 😍


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Som sagt, försök verkligen att bara njuta emellanåt också! Det är så himla viktigt att göra det <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
tessbjork
tessbjork,
Absolut! 😊
nouw.com/tessbjork