Studiebesök, IKEA och kryssningsbokning

Igår skulle jag och hästen ut på äventyr. Eftersom inte nån av oss ätit frukost när det var dags att bege oss vid 11.30 så körde vi till Konditori boulevard och köpte vars en kyckling och fetaost macka och åt i bilen. Den blev man mätt av kan jag säga!

Sen drog vi till fårhästens jobb och gjorde studiebesök för hon kände sig ensam. Hon visade oss runt i några husbilar och husvagnar. Några bra, några mindre bra. Men hon ska säg till oss när dom fått in en värsting igen så vi kan få titta i den. Jag skulle även titta på mattorna dom har där till husvagnarna och bilarna, och se om nån av dom skulle kunna passa till golvet på min balkong. Tyvärr var dom lite väl tunna, så jag fick hoppa det.

Sen drog vi vidare till Mattshopen. Hästen skulle kolla kakel och jag kollade mattor. Där var en fin men den kunde bli lite missbildad av vädret, trots att balkongen är inglasad. Och det skulle bli lite väl dyrt så jag hoppade den också. Hästen hittade inte heller nått kakel som var intressant. Vidare då till Glimåkra möbelaffär, och vi hittade inget särskilt där heller.

Till sist IKEA. Det var mest hästen som skulle ha saker där. Men jag kollade lite på köksbord eftersom jag vill ha ett nytt fyrkantigt, jag har ett runt nu. Men där var inga som föll mig i smaken. Jag kollade också på mattorna men dom som är intressanta passar aldrig hur jag än skulle göra. Jag behöver minst 2 mattor för att täcka hela golvet, vilket jag vill. Men det passar aldrig mina mått ändå. Det blir för mycket matta över om jag ska täcka allt och jag vill inte ha det knöligt överallt. Jag köpte iaf 5st galgar och brödmix

När vi lämnade vid stängningsdags var vi hungriga och körde bort till Sibylla..

Sen åkte vi hem till mig och bokade en kryssning Köpenhamn-Oslo 28-30e Oktober. Våra medresenärer (2 hundar och 1 kanin) hade redan bokat under dagen. Det ska bli kul! Samma gäng åkte på en sån för 2år sen och det var kul, tills det blev lite småbråk sista natten Det ska vi förhoppningsvis slippa i år.

Jag hoppas också att båten kommer gunga mindre denna gången. Det var riktig storm från Oslo till Köpenhamn sist!
Sen beställde jag tygprover från Trendrum till Howardsoffan som jag tänkte beställa där. Så det blev 4 olika turkosa färger i olika tyg. Det var gratis upp till 4st så det var jättebra! Hoppas dom kommer snart så jag kan beställa soffan och schäslongen nån gång

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer