SURVIVING R. KELLY


Idag har jag sett klart på dokumentären Surviving R. Kelly. Om ni är lika sena som mig och inte har sett den innan så rekommenderar jag er verkligen att göra det! Den finns på svtplay, i sex delar.
Så här står det om serien på deras sida:

Länge hyllad som en av världens främsta R&B-artister - nu pekas R. Kelly ut av fler unga kvinnor som en förövare. De träder fram efter år av tystnad, och delar berättelser om sexuellt, mentalt och fysiskt våld. Trots tidigare vittnesmål så har han inte blivit dömd. Men nu kliver inte bara fler kvinnor fram än någonsin, utan även hans innersta krets av familj och anställda berättar sina historier. Vittnesmål om inspärrningar, övergrepp och ett eskalerande kontrollbehov.

Alltså det är ju helt sinnessjukt vad han har hållt på med! Vilken jävla gris han är! Och att han har kunnat komma undan med det i 25 år! Så mycket som pekat emot honom hela tiden och ändå har det funnits så många som trott på honom och hållit honom om ryggen. Det är helt galet! Jag hoppas verkligen att han får straffet han förtjänar!

Hade varit intressant att se CBS intervju med honom. Vet att den finns på Dplay, men bara premium och det har inte jag. Nån som vet var jag kan hitta den gratis? 


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Jag är faktiskt ännu senare och har inte sett den alls, hehe! Men nu ska jag verkligen! tack för tipset vännen <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Ja den är verkligen sevärd!
nouw.com/tessbjork
celinelundqvists
celinelundqvists,
Måste ta tag i det och faktikst se den där! Hört så mycket om den!
nouw.com/celinelundqvists
tessbjork
tessbjork,
Ja det tycker jag absolut du ska göra, helt sjukt!
nouw.com/tessbjork
erikssontowa
erikssontowa,
åh kanske borde titta på den, verkar intressant!!
nouw.com/erikssontowa
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Tack för tipset. Har precis sett klart Leaving Neverland om Michael Jacksons övergrepp. Det här får bli nästa jag tittar på.
nouw.com/jossustravelpics
tessbjork
tessbjork,
Måste också se Leaving Neverland snart. Jag behöver alltid ha lite paus mellan alla såna här dokumentärer jag ser på, jag blir ganska påverkad av dem och måste se på något mer lättsamt och roligt emellan.
nouw.com/tessbjork