SVAREN PÅ ERA FRÅGOR


Här kommer svaren på frågorna ni har ställt till mig.


mittlivsomtransa.com: Hur länge har du bloggat och vad fick dig att börja blogga?

I början av april har jag bloggat i ett år, så det är inte så länge.

När jag blivit uppsagd från mitt jobb på Scan p.g.a. en arbetsskada förra året så fick jag en coach på Arbetslivsresurs som företaget betalade. Jag och coachen pratade lite om vad jag ville göra och jag sa att trams och knasigheter egentligen är det jag vill hålla på med. Jag berättade för henne att jag och kompisar skriver dagbok varje gång vi reser någonstans. Men att allt vi skriver i den inte är sant. Det ligger alltid någon sanning i det vi skriver men vi hittar på sjuka historier runt sånt som händer när vi är iväg. Då föreslog coachen att jag skulle starta en blogg så jag gjorde det helt enkelt. Bloggen började som en tramsblogg med knäppa historier. Mycket var sant, men ibland hittade jag på historier för att göra det mer intressant och roligt. Folk fattade ju ändå vad som var sant och inte. Nu har jag dock slutat med de påhittade historierna. Det händer rätt sjuka grejer runt mig ändå så jag behöver inte hitta på 😁 Ni kan ju t.ex. hålla utkik efter mitt nästa inlägg som kommer upp ikväll så ska ni få se på knäpp historia! 😝


@jossann: Vad har du pluggat och söker du jobb just nu?

Jag läste samhällskunskap på gymnasiet och har inte läst vidare efter det. Japp jag söker jobb, har tyvärr inte fått något än.


@ssandras: Vad gillar du mest med att blogga? Vad är det tråkigaste med att blogga? Hur gammal är du? Vart bor du? Har du några husdjur? Drömyrke? Favoritfärg?

Det jag gillar mest med att blogga är när jag kommer på en riktigt bra idé till ett inlägg. Och såklart att få någon slags respons på det man skriver.

Det tråkigaste är nog att skriva det på datorn eller i appen. Jag har iaf märkt att jag har lättare för att skriva ner allt på papper först om det ska vara ett genomtänkt inlägg. Och sen bara skriva över det på datorn, vilket tar extra tid och gör det mer tråkigt men det funkar bäst för mig.

Jag fyllde 32 i februari och bor i Kristianstad i Skåne. Jag har två katter. Följ dem på 👉 instagram👈 om ni gillar katter! 😊

Drömjobbet skulle nog vara typ resebloggare eller något annat som har med resor att göra där man testar på saker och betygsätter hotell och skriver omdömen om vad man upplevt.

Favoritfärg är nog olika nyanser av blått. Havsblått. Jag gillar inte babyblå eller himmelsblå.


Tack för frågorna! Hoppas ni är nöjda med svaren 😊

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Josefinnorberg
Josefinnorberg,
Kul att få svar!
nouw.com/josefinnorberg
Emma ,
Hej, tack för svaren, jag går oxå på Arbetslivsresurs men just nu så arbetstränar jag eller är hemma och är sjuk...
Mvh Emma ..
mittlivsomtransa.com