Svaren på mina drömmar


Jag drömde att jag hoppade från jättehöga klippor och ner i havet. Det är något jag aldrig skulle gjort i verkliga livet men i drömmen var det inga problem att hoppa från så hög höjd.

Det kändes som att drömmarna måste betyda något och jag satt och googlade på det men hittade inga bra förklaringar. Nån dag senare kom jag på att jag har en gammal drömtydningsbok. Jag läste dock inte i den förrän igår när jag drömt en annan dröm som jag tyckte att jag behövde en förklaring till.

Då drömde jag om ett litet hus som stod mitt i en rondell. Jag är inte säker på om det var mitt eller inte, men jag hade något med det att göra iaf. En bit därifrån stod en bonde och grävde på en åker. Jag tog min cykel och cyklade på en väg längs med havet. Det började regna och åska så jag vände och cyklade tillbaka mot huset. Blixtarna jagade mig och jag fick till slut hoppa av cykeln och springa. När jag var vid huset så slog blixtarna ner snabbare och jag hamnade på marken och fick rulla till höger och vänster för att inte bli träffad. Sen vaknade jag.

Boken jag har är enkel att hitta i. Allt står från A till Ö. De har använt andra böcker för drömtolkningarna, och beskrivningarna har tagits direkt ur de böckerna. Bokstäverna inom parentes visar vilken bok de är tagna från.

En salig blandning av bra och dåligt. Hoppet var ju bra iaf. Men det där med åskan och blixtarna lite sådär. Antingen framgång eller att jag ska flytta eller att jag får otur i kärlek. Eller kanske allt på en och samma gång 😆

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer