Tack och lov för nålar!

 
Idag var jag på kinesisk akupunktur. Det har jag verkligen sett fram emot! Mitt humör har inte varit det bästa de senaste dagarna, och jag har haft ont i både nacke och handled.

Jag har innan fått lära mig att om man är irriterad, frustrerad eller känner sig instängd så påverkar det gallblåsan och levern negativt. Det kan också leda till ensidig huvudvärk och smärta i ena delen av nacken, det händer mig ofta. Är nog lättare för en tiger som kan bli irriterad på det mesta. Men mitt humör har blivit mycket bättre faktiskt. Jag kan släppa saker lättare nu. Innan kunde jag gå och vara arg en hel dag för något och det är ju väldigt onödigt! Akupunkturen har hjälpt till med det också.

Idag fick jag lära mig att om gallan och levern inte fungerar helt som de ska, så påverkar de i sin tur leder och ligament. Det förklarar ju väldigt bra varför jag haft så ont i handleden när jag också varit på så dåligt humör!

Nu känns humöret bättre, jag kan ta djupa andetag igen. Det har släppt mycket i handleden, och nacken känns också bättre. Imorgon kommer det kännas ännu bättre. Många känner under behandlingen att det blir bättre, vissa direkt efter. Men för mig brukar det kännas bäst dagen efter jag fått akupunktur.

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer