TGI Fridays och utgång


Igår bestämde jag och min syster oss för att åka till Malmö och sätta oss på en uteservering.

Vi skulle ta bussen från vårt till tågstationen vid 19, men när vi gick till hållplatsen så insåg vi att vi var lite sent ute så vi sprang dit. Bussen hade nog redan kört förbi för den kom aldrig. Vi hade ca 10min på oss att hinna till stationen, men vi tänkte lite att det löser sig nog på nått vis. Och precis då kom en taxi och stannade för oss! 😂 Vi hann till tåget och när vi skulle betala för vår lilla resa så sa han: "Ni kan betala en annan gång." Så det blev gratis, haha! 😄

Vi hamnade på TGI Fridays och beställde in varsin mango Mojito och vad vi trodde var en portabelloburgare. Men det visade sig vara en vanlig burgare med typ hackad portabello på 😂 Burgaren kändes lite för rosa för min smak, så jag valde att inte äta mitten på den. Annars var det gott!

De hade rum punch på sin drinklista så vi var tvungna att testa den också. Och den var riktigt god faktiskt! Den smakade Tobago. Sött, surt och lite julkryddor. Vi drack två såna.

Vid 22.30 lämnade vi och gick och hälsade på kusinen och hennes sambo. Hennes bror var också där, och honom hade vi inte träffat på väldigt länge så det var kul att prata lite med honom också!

Jag och systern hade planerat gå ut men tiden tickade och vi hade så roligt så klockan hann bli 3 innan vi till slut begav oss mot Babel.

Där var mycket folk och de spelade bra musik till en början, men sen blev det ganska snabbt sämre och vi visade vårt missnöje med att stå hel stilla 😝 På slutet räddade dem dock upp det lite igen 👍🏻

När de hade stängt vid 4 så gick vi mot Max, så sakta vi kunde för att fördriva tiden. Vårt tåg gick inte hem förrän 6.28. Där åt vi halloumisallad och degade tills de stängde vid 6. Sen gick vi mot vårt tåg som vi sov hela vägen på.

Vid 8 landade jag hemma och vid 9 slängde jag mig äntligen i bingen med mina kisar! 😺😺


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer