The Nun


Godmorgon lördag!

Har ni sovit gott? Jag somnade i schäslongen igår och har sovit här hela natten. Måste säga att jag sovit väldigt bra trots att det är så obekvämt 😆

Igår var vi på bio och såg The Nun. Jag hade väldigt höga förväntningar på den, och då kan man också lätt bli besviken. Men Conjuring filmerna är ju så bra och då förväntade jag mig att nunnan också skulle vara det.

Tyvärr så blev jag faktiskt besviken. Jag hoppade till i min stol 2-3 gånger, vilket var bra, men det var ändå något som fattades. Jag satt inte på helspänn hela tiden som man t.ex. gör i Conjuring filmerna. Kanske var det för att otäckheterna hände på ett kloster, istället för i någons hem som känns mer "nära" en själv? Jag kan inte riktigt sätta fingret på det. Eller kanske var det för att det dök upp lite för många olika "figurer" som skulle skrämma oss. För mig blir det mindre trovärdigt. Ibland är det okända som man inte ser mer läskigt än det man ser, om ni förstår vad jag menar?

Jag tycker faktiskt ändå att man ska gå och se den. Jag kan tänka mig att folk kommer vara delade i uppfattningen om den här filmen. Vissa tycker säkert som mig, att det är något som fattas. Och andra tycker säkert att den är jättebra. Nu kan jag iaf bocka av även den här filmen på min lista av biofilmer jag ser/sett fram emot.

När vi lämnade biosalongen och kom ut i korridoren så var det släckt och helt mörkt. Vi anade att det var något på G och såg sen en person, målad i ansiktet och utklädd till nunna, stå i mörkret 😂 Några blev rädda men inte vi 😝

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

elllensvensson
elllensvensson,
Ååå hade inte vågat se den😘
nouw.com/elllensvensson
tessbjork
tessbjork,
Haha, den var inte så läskig som jag trodde att den skulle vara 😊
nouw.com/tessbjork
juliamalmgren
juliamalmgren,
Vad mysigt att gå på bio! Hoppas din lördag blir toppen bra!
nouw.com/juliamalmgren
tessbjork
tessbjork,
Ja visst är det. Tack! 😊
nouw.com/tessbjork