Thriller


Tisdag och dags för ett serietips! Serien heter The Family och finns bara i en säsong. Den slutar tyvärr lite mitt i, eftersom den lades ner men jag tycker faktiskt att den är sevärd ändå.

Det handlar om en familj som för 10 år sedan var med om det värsta som kan hända, ett barn försvann för att aldrig mer återses. Mamman ger sig in i en politisk karriär och pappan lindrar sorgen med hjälp av att föreläsa och träffa kvinnor. Specifikt träffar han den kvinnliga polis som hade hand om försvinnandet och som också satte dit grannen, pedofilen, för mord. Äldre brodern har inte lyckats företa sig något vettigt sedan broderns försvinnande och super bort sina dagar, medan systern förvandlats till iskall strateg som gör allt för att mammans karriär ska gå åt rätt håll. Så en dag händer det mest mirakulösa: Det förlorade barnet dyker upp.

Det är synd att det inte blev mer av den för jag tyckte verkligen den var bra och spännande! Man får se allt från varje karaktärs perspektiv och hur de hanterar det som hänt, vilket gör serien mer intressant.


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

yolanda,