Tiden går fort


  Alltså tiden går verkligen fort, 22a juli idag! Snart har hela den här månaden försvunnit och jag gillar inte det. Det känns som att jag inte hunnit (eller haft råd ens) med allt jag ville göra den här sommaren. Jag har knappt gjort nånting av det jag ville göra 😕 Jag har visst hittat på roliga och bra saker, men inte tillräckligt mycket. Bara att åka till stranden t.ex.. Jag har varit på stranden för att sola och bada EN DAG på hela sommaren! Jag som älskar havet! Och med tanke på vädret vi haft så är det ju helt galet! 😳 Det är inte ok! Nu börjar det brinna i knutarna och jag måste sätta fart för att få den oförglömliga sommaren som jag vill ha!

  Känner ni också att sommaren håller på att rinna ur händerna på er, eller är det bara jag?  Hej på er!

  Hur mår ni idag? Jag nyser, hostar och snorar tyvärr fortfarande och nu vill jag bara bli av med det!

  Jag har precis ätit en lång frukost (jordgubbssmoothie, grönt te och havreknäcke med ost), tittat på en serie och kollat igenom hela instagram.

  Enligt prognosen skulle det vara sol idag, men det är helt grått ute. Jag hade tänkt lägga mig på balkongen och bättra på den lilla brännan jag har, jag har inte varit i solen på länge förutom igår, men det känns ju inte så lönt när det är helt molnigt 😝

  Det blir en lugn dag iaf och troligtvis kommer jag sova en hel del, precis som de senaste dagarna. Jag är så trött! Lite mer serietittande och nån film blir det säkert också.

  Hoppas ni får en roligare söndag än den jag kommer ha! ☺️


  Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

  Gillar