Tips för att få bort katthår

Jag vet att jag har tipsat om detta innan, men för er som inte vet om det här knepet så gör jag det igen! Passar ju bra nu när nästan alla katter brukar fälla extra mycket också. Och det funkar säkert lika bra för att få bort hundhår!


Allt man behöver är en foppatoffel! Stoppa in handen i skon och dra den över stället där du vill bli av med håret. Jag brukar använda skon i mina soffor och på katternas klösträd där det lätt samlas mycket hår. Det funkar även väldigt bra på mina mattor (men kanske inte på alla mattor). Det går så himla snabbt och lätt!

Idag fick jag ihop en väldigt stor boll med hår i katternas klösträd på balkongen. Jag har inte städat det på ett tag, men det får bli varje vecka igen nu när våren kommit och katterna börjat använda trädet oftare. Jag dammsög också det sista håret som var kvar där så nu är där fint igen och katterna trivs!


Nu tänkte jag vaxa bikinilinjen, ta en dusch och raka benen, lägga en ansiktsmask, måla tånaglarna och sen poppa popcorn och se en film eller nån serie!


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Mypreciousfamily
Mypreciousfamily,
Tack för tipset. Kanon smidigt ju.
nouw.com/mypreciousfamily
tessbjork
tessbjork,
Ja det funkar superbra!
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tänk om man hade haft det här tipset när jag bodde hemma och faktiskt hade katter runt omkring mig, för jösses vad det var hår överallt, haha! Kram fina <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Haha, ja det där katthåret yr på rättså bra!
nouw.com/tessbjork
Marie Johansson ,
Nämen viller bra tips! Det måste jag absolut testa. Hoppas det är lika effektivt mot hundhår!
www.marieshundliv.se